Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, mi az első, ami...

Lányok, mi az első, ami eszetekbe jut, ha egy fiú érintése hideg?

Figyelt kérdés

Elvileg visszavezethető személyiségi, jellemvonásban rejlő dolgokra, de vérnyomáshoz is lehet kötni.

Igazából mindent bele lehet magyarázni, nem akarlak titeket befolyásolni.

A kérdés adott, Nektek mi jut eszetekbe először?

2014. ápr. 26. 20:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hogy már megint meló, ugyanis egy hűtőgyárban dolgozom, teszteljük is a hűtőket.
2014. ápr. 26. 20:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Én imádom a puha, hidegebb kezű fiúkat :)
2014. ápr. 26. 20:21
 13/20 anonim válasza:
lányoknál is előfordul hogy hideg a kezük. Ez elméletileg a rossz vérkeringés miatt van
2014. ápr. 26. 20:23
 14/20 A kérdező kommentje:

Ilyen válaszok után, nem tudom, hogy most baj-e, vagy sem. (mert nekem ilyen a kezem, és félek, hogy mi lesz, ha érintés lesz)

Kb ami lejött, hogy olyan mint egy vérkeringési problémával küszködő dohányzó hóvámpír (akinek edwárd a neve) és télen hűtőbe nyukál hólapátolás után...

2014. ápr. 26. 20:25
 15/20 anonim ***** válasza:
vámpír
2014. ápr. 26. 20:25
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"Kb ami lejött, hogy olyan mint egy vérkeringési problémával küszködő dohányzó hóvámpír (akinek edwárd a neve) és télen hűtőbe nyukál hólapátolás után..."

Nemááár végem XDDDDDDD

2014. ápr. 26. 20:27
 17/20 anonim ***** válasza:
nekem télen-nyáron hideg kezem-lábam, és állítólag keringési probléma lehet, de szerintem csak fázós vagyok :D 17L
2014. ápr. 26. 20:34
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem a legjobb ha hideg az erintes foleg ha lent erintenek meg:)

A baratomnak is szokott neh hideg lenni a keze akk szolok neki es megprobalja felmelegiteni..:D dorzsoli es stb..:D:)

2014. ápr. 26. 20:36
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekem is lányként mindig hideg kezem-lábam, szeretek mások nyakához nyúlkálni és olyankor ugranak egyet sziszegve hogy hú de hideg :D De engem nem zavar, úgyhogy nem gáz ha egy srácnak hideg a keze. Bááár, télen kifejezetten jó, mikor egy meleg kezű srác fogja meg a kezem, szinte látom hogy gőzölög :D

(És igen, ált. vérkeringéstől függ, meg cigizés is lehet, de nekem is úgy ilyen hogy életemben egy lélegzetnyit se cigiztem :) ) 17L

2014. ápr. 26. 21:59
 20/20 anonim ***** válasza:
A vér már a déli területekre áramlott.
2014. ápr. 27. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!