Lányok, mi az első, ami eszetekbe jut, ha egy fiú érintése hideg?
Elvileg visszavezethető személyiségi, jellemvonásban rejlő dolgokra, de vérnyomáshoz is lehet kötni.
Igazából mindent bele lehet magyarázni, nem akarlak titeket befolyásolni.
A kérdés adott, Nektek mi jut eszetekbe először?
Ilyen válaszok után, nem tudom, hogy most baj-e, vagy sem. (mert nekem ilyen a kezem, és félek, hogy mi lesz, ha érintés lesz)
Kb ami lejött, hogy olyan mint egy vérkeringési problémával küszködő dohányzó hóvámpír (akinek edwárd a neve) és télen hűtőbe nyukál hólapátolás után...
"Kb ami lejött, hogy olyan mint egy vérkeringési problémával küszködő dohányzó hóvámpír (akinek edwárd a neve) és télen hűtőbe nyukál hólapátolás után..."
Nemááár végem XDDDDDDD
Nem a legjobb ha hideg az erintes foleg ha lent erintenek meg:)
A baratomnak is szokott neh hideg lenni a keze akk szolok neki es megprobalja felmelegiteni..:D dorzsoli es stb..:D:)
Nekem is lányként mindig hideg kezem-lábam, szeretek mások nyakához nyúlkálni és olyankor ugranak egyet sziszegve hogy hú de hideg :D De engem nem zavar, úgyhogy nem gáz ha egy srácnak hideg a keze. Bááár, télen kifejezetten jó, mikor egy meleg kezű srác fogja meg a kezem, szinte látom hogy gőzölög :D
(És igen, ált. vérkeringéstől függ, meg cigizés is lehet, de nekem is úgy ilyen hogy életemben egy lélegzetnyit se cigiztem :) ) 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!