Fiúk, tetszene egy lány, ha kis melle van?
Figyelt kérdés
Elbátortalanít, kiábrándít titeket?2014. ápr. 26. 18:57
2/20 anonim válasza:
Én imádom:D kedvenceim a kiscicis lányok:3
3/20 anonim válasza:
Nekem mindegy a mell, én a szép combokat szeretem.
4/20 anonim válasza:
Ez az ezredik ilyen kérdés... nem, azóta sem zavar, a kis mellek nem lógnak, és jó velük játszani... főleg, ha mellette szép, kerek, feszes feneke van az illetőnek :)
6/20 viktorvarga válasza:
inkább kicsi mint lógós nagy
7/20 anonim válasza:
Az legyen a legnagyobb problémája a lánynak h kicsi a melle... ha azon kívül stimmel a teste főleg a pofikája akkor no probléma.
Fontos nagyon fontos h milyen fej van a mellek felett.
8/20 WheneverYouWant válasza:
A lányok szemében nem ugyanazt jelenti a kis mell.. egyébként attól még lehet nagyon jó alakja és az elég...
9/20 anonim válasza:
Nem tudom, ti hány évesek vagytok, de a legtöbb korombeli, környékbeli srác sajna nem így gondolkodik (17L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!