Mit jelent, ha egy srác akárhányszor találkozunk, akár futólag, akár megbeszéljük előre, mindig megjegyzi, hogy szép vagyok?
Figyelt kérdés
Először csak zavartan néz, majd elmosolyodik és bevágja, hogy: "szép vagy", meg hasonlók.2014. ápr. 26. 18:34
1/8 anonim válasza:
háááát nem tudom pontosan de talán szépnek tart
2/8 anonim válasza:
atyaisten...ez most komoly kérdés? vagy eddig viszi az IQ-d?
3/8 A kérdező kommentje:
hahaha, de vicces! csak szeretek biztosra menni.
2014. ápr. 26. 18:48
4/8 anonim válasza:
Szépnek tart. Lehet észrevett mint nőt. Örülj neki.
5/8 A kérdező kommentje:
Ezt mindjárt gondoltam. Én úgy értem, hogy van-e konkrét jelentősége? Fiúkák, ti vagytok IQ fighterek. :D
2014. ápr. 26. 18:55
6/8 anonim válasza:
Lehet hogy van, de az is lehet hogy nincs. Hány évesek vagytok? Barátok vagytok?
7/8 A kérdező kommentje:
Én 22, ő 24. Jóban vagyunk, de ez nem barátság. Ez a szó sosem hangzott el. Bejövök neki azt tudom, csak az a kérdés, hogy vannak-e érzelmek e mögött?
2014. ápr. 26. 19:03
8/8 anonim válasza:
Vannak férfiak között olyanok is akik első látásra is tudnak szerelmesek lenni és vannak olyanok is akik csak szex után tudnak azok lenni. Ez függhet a pasi személyiségétől, tapasztalataitól... Pl egy tapasztalatlan férfi könnyebben bele tud szeretni egy nőbe, mint egy olyas valaki aki már túl van már " jó pár alkalmon".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!