Ezt hogy gondolják?
nyugi, még mielőtt felrobbantod a világot
nem hülyeség, amit írsz, én is sokszor szörnyülködöm ezen a jelenségen nőként. A fiatalabb lányok, akik mondjuk jól néznek ki, olyan csávókkal lógnak, akiknél kérdéses, hogy milyen a nemi identitásuk. nem feltétlenül arra gondolok, hogy melegek, csak hogy milyen imázst építenek fel fiúként.
én teljesen más férfiakhoz vonzódom, a konzervatívabb, 'klasszikus' kép felé, ilyen a barátom is.
de ne feledkezz meg róla, hogy azért van kivétel! ne általánosíts, igen, sok ilyen agyatlan tini van, de 20 évesen keresgélj inkább a 18-20 éves korosztályban, ott több az értelem. ne húzd fel magad rajtuk, mert annyit nem ér, a divat ettől nem változik sajna...ha meg nekik ez így jó, az ő bajuk.
Neharagudjál, de hány éves vagy?
Mert ha (tippem szerint) 20 fölött vagy, miért érdekel téged, hogy a 14 éves kis repedtsarkúak kikkel kavarnak? Keresgess a saját korosztályodban..
Jabocsi, most látom, hogy írtad, hogy 20 vagy, sorry.
Ez esetben továbbra is azt mondom, ne a 14 éveseket nézd, hanem a korban hozzád passzolókat..
Lány létemre szerintem igazad van.
Valószínűleg egyes lányok azért is vonzódnak inkább a leírt kinézetűekhez, mert ők általában a menő, divatos fiúk és ki ne szeretne az iskola legszebb, legdivatosabb fiúja barátnőja lenni?!
Én sokkal jobban szeretem a klasszikusabb kinézetű jófiúkat és rajtam kívül is vannak kivételek.
16\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!