Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezt hogy gondolják?

Gorgo 20 kérdése:

Ezt hogy gondolják?

Figyelt kérdés
Nem értem már ezt az egészet, mikor én voltam még 14, akkor még a férfiasság volt a menő és úúúgy vártam hogy jajj egyszer nagy leszek odáig lesz mindenki, Erre mire felnőttem (20 vagyok)Az összes kis tinicsaj csak a velük egy korú vagy -1,2 évvel fiatalabb fiúkkal kezdenek. Ennek mi értelme így?? Kimegyek pl deákra és azt látom hogy egy bombázó megy előttem és mellette egy fél fejjel alacsonyabb kis csontvázgyerek, ilyen degenerált hajjal és tényleg a szívroham kerülgetett. NEm tudom elképzelni hogy mi mi vezethetett ahhoz hogy az ízlések így kificamodtak. Régen nagy csajozógép voltam (13-17ig) mert akkor még nem volt elvárás a faceebookon 3000+ ismerős, a homokos csőnadrág , a köldökig kivágott pólók, és a össze vissza nyírt pudli haj ja meg a szoli meg a gyantázott láb. Komolyan régen az embert nézték nem amit felvett. Mostmár nemérdeklik a lányokat csak azt nézik amit felveszel meg a hajadat , ha bejössz nekik szóbaállnak veled, ha nem hajolsz meg a divatirányzatuk elött akkor felejtős a családalapítás, én már lemondtam az egészről, én nem fogok megváltozni semelyik repedtsarkúért sem. A sok töketlen 14, éves korosztály bealázkodtak a nőknek, pár évtized és a nőkk átveszik a hatalmat és leölik a férfiakat. Helyettük roboférfiakat készítenek amik teljesítik összes kívánságukat és végül az egész univerzium megsemmisül. Komolyan nem sok kell hogy egyszer úgy megőrüljek hogy világ elleni merényletet csináljak mert ez nem mehet így tovább

2014. ápr. 26. 16:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
jót nevettem a végén :D különben amúgy igazad van
2014. ápr. 26. 16:48
 2/12 anonim ***** válasza:
49%
Igazad van az a tény. Halálsugarat nekik!
2014. ápr. 26. 16:49
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Teljesen igazad van.Próbálkozz a 20on éves korosztálynál;)
 4/12 anonim ***** válasza:
Túl sok tv-t néztél
 5/12 anonim ***** válasza:

nyugi, még mielőtt felrobbantod a világot

nem hülyeség, amit írsz, én is sokszor szörnyülködöm ezen a jelenségen nőként. A fiatalabb lányok, akik mondjuk jól néznek ki, olyan csávókkal lógnak, akiknél kérdéses, hogy milyen a nemi identitásuk. nem feltétlenül arra gondolok, hogy melegek, csak hogy milyen imázst építenek fel fiúként.

én teljesen más férfiakhoz vonzódom, a konzervatívabb, 'klasszikus' kép felé, ilyen a barátom is.

de ne feledkezz meg róla, hogy azért van kivétel! ne általánosíts, igen, sok ilyen agyatlan tini van, de 20 évesen keresgélj inkább a 18-20 éves korosztályban, ott több az értelem. ne húzd fel magad rajtuk, mert annyit nem ér, a divat ettől nem változik sajna...ha meg nekik ez így jó, az ő bajuk.

2014. ápr. 26. 16:50
 6/12 A kérdező kommentje:
Jóóóó kicsit eltúloztam, de úgy belelendültem a végére hogy nahh... :DD
2014. ápr. 26. 16:50
 7/12 anonim ***** válasza:

Neharagudjál, de hány éves vagy?

Mert ha (tippem szerint) 20 fölött vagy, miért érdekel téged, hogy a 14 éves kis repedtsarkúak kikkel kavarnak? Keresgess a saját korosztályodban..

2014. ápr. 26. 16:55
 8/12 anonim ***** válasza:

Jabocsi, most látom, hogy írtad, hogy 20 vagy, sorry.

Ez esetben továbbra is azt mondom, ne a 14 éveseket nézd, hanem a korban hozzád passzolókat..

2014. ápr. 26. 16:56
 9/12 A kérdező kommentje:
a maják erre a világvégére gondoltak, a férfiasság világvégéjére, mikor már kezdenek a nőstények szőrösödni és kezdik felfalni hím társukat szép lassan
2014. ápr. 26. 17:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Lány létemre szerintem igazad van.

Valószínűleg egyes lányok azért is vonzódnak inkább a leírt kinézetűekhez, mert ők általában a menő, divatos fiúk és ki ne szeretne az iskola legszebb, legdivatosabb fiúja barátnőja lenni?!

Én sokkal jobban szeretem a klasszikusabb kinézetű jófiúkat és rajtam kívül is vannak kivételek.

16\L

2014. ápr. 26. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!