Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mire gondoljak?

Mire gondoljak?

Figyelt kérdés
Egy fiú kb. fél éve nagyon kedves velem, keresi a társaságomat, pár hete együtt mentünk a büfébe kávézni és pár haverja utánunk szólt, hogy talán járunk, és ő nagyon hevesen tiltakozott, hogy nem. Rosszul esett, közben meg ugy érzem azóta is, hogy tetszem neki, szerintetek ilyenkor mire gondolhatok? Ez miatt ki is ábrándultam belőle, mert nem illett volna ennyire kiakadnia azon a feltételezésen hogy együtt vagyunk.
2014. ápr. 16. 17:23
 1/2 Linó03 ***** válasza:
Ha keresi a társaságod, és szívesen vagy vele, szerintem ne utasítsd vissza. (A tiltakozásra meg esetleg finoman kérdezz rá.)
2014. ápr. 16. 17:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem mondott még semmi konkrétumot, hogy találkozna velem vagy ilyesmi, csak szünetekben mindig odajön hozzám, kedves velem, és az iskolai dolgokról jól elbeszélgetünk. Addig még nem történt meg az a szituáció, addig mást gondoltam, hogy akar velem járni, de azóta meg nem tudom hova tenni a kedvességét. Én nem fogok kezdeményezni.
2014. ápr. 16. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!