Megéri olyan fiúval ismerkedni, aki nem tetszik, de biztosan nem bunkó, szeretne és vigyázna rám?
En hasonlokepp jartam egy pasival. O sulyos betegsegbol gyogyult meg ketszer is, es baromi erzekeny. Annak ellenere, hogy nekem nem tetszett, es jeleket se kuldtem fele, letamadott, hogy szeret. :/
En ugy dontottem megprobalom vele. Rossz dontes volt! Mar eleve nem is szerettem, nem is tetszett, es ahogy megismertem par randi alatt, belsore is csak nagyon keves tulajdonsaga volt szimpatikus. Aztan amikor ezt igy megmondtam neki, ongyilkossaggal fenyegetozott, gyerekesen viselkedett, hol zsarolt, hol hizelgett... Ezido alatt meg meg is gyuloltem. Szoval... az en velemenyem az, hogy ha ilyen ketsegek vannak benned, akkor inkabb ne. En is ugyanigy ereztem, ahogy most te.
Na jó, mindenki tudja, h mi lesz a vége!
Összejössz ezzel a palival, mert szeretethiányos vagy, de nem fog kielégíteni idővel a kapcsolat, szal megint mész majd a rosszfiúkhoz, persze mögötte.
Aztán idővel szépen kiderül, h félrekefélgetsz, szal te megint ott leszel, a srác meg majd egy életre belebetegedik.
Ezer ilyet láttam már sajnos.
"ilyenek" Ez nagyon otromba volt.
De talán igazad van.
Nagyon őrlődöm, rég voltam ennyire tanácstalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!