Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megéri olyan fiúval ismerkedni...

Megéri olyan fiúval ismerkedni, aki nem tetszik, de biztosan nem bunkó, szeretne és vigyázna rám?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 08:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha 35 éves vagy akkor igen, fő a biztonság. Ha fiatal, akkor keress olyat aki mind2. Van időd.
2014. ápr. 26. 08:35
 2/16 anonim ***** válasza:
Ismerkedj olyannal aki tetszik.
2014. ápr. 26. 08:35
 3/16 A kérdező kommentje:
22 vagyok, de sokan kihasználtak és megaláztak már.
2014. ápr. 26. 08:36
 4/16 anonim ***** válasza:
Akkor tarts egy kis szünetet,h ne kelljen kapcsolat hozzá hogy jól érezd magad. Kereséssel sztem csak rágörcsölsz.
2014. ápr. 26. 08:40
 5/16 anonim ***** válasza:
Nekem se tetszett elsőre a barátom mégis egy idő múlva adtam neki egy esélyt és nem bántam meg :) , próbáld meg :D
2014. ápr. 26. 08:44
 6/16 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet, csak itt ez a fiú. Életemben először kaptam virágot olyantól, aki nem családtag. Nagyon rosszul érzem magam, mert olyasmi miatt utasítottam vissza, amiről nem tehet. Biztos nagyon megbántottam. Mozgássérült, nem tolószékes, csak biceg, remeg és furán beszél. Nem mondtam ki, hogy ez a bajom, de biztos tudja és biztos megbántódott. Lelkiismeret furdalásom van és egy felszínes dögnek érzem magam. Úgy érzem, hogy nagy lehetőséget szalasztottam el.
2014. ápr. 26. 08:51
 7/16 anonim ***** válasza:
Hát ez így nehéz... Tudnád szerelemből szeretni? Mert ha nem, nem fogod sokáig bírni mellette. Ha meg majd később azt mondod neki, hogy már "nem szereted"... összefog törni a szíve.
2014. ápr. 26. 09:03
 8/16 anonim ***** válasza:

Szóval már elutasítottad, akkor ne legyen lelkifurdalásod.

Ha még egyszer vissza megy akkor mondj neki igen-t, ha meg nem megy oda hozzád többet akkor nincs más teendőd.

2014. ápr. 26. 09:07
 9/16 A kérdező kommentje:
Nagyon fura ez. Ismerem őt, évfolyamtársam és nagyon kedves és érzelmes fiú. Biztos nem volt még lánnyal, pedig látom, hogy nagyon akar valakit, akit szerethet. Megtisztelőnek érzem, hogy pont engem választott, de most azon tanakodom magamban, hogy ha most megkeresném, az sajnálatból történne, vagy nem? Azt érzem, hogy nem így képzeltem el a nagy őt, de kíváncsi is vagyok, hogy mit veszítek vele, ezért vagyok összezavarodva. Nekem megérne egy próbát, de ő semmiképp nem érdemli meg, hogy kísérleti nyúlnak használjam.
2014. ápr. 26. 09:23
 10/16 anonim ***** válasza:
Sztem mond el neki ezt! Hogy egy próbát megér ha ő is úgy gondolja, de ígérni nem tudsz semmit! Tisztázd le vele a dolgokat és majd kiderül, ha belementek ne gondolkozz túl sokat h folytatod-e vele!
2014. ápr. 26. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!