Hogyan tudnék szemezni?
Figyelt kérdés
Sose volt senkim, nem nagyon van hol ismerkedni. Viszont a buszon tömegesen bámulnak a pasik, úgyhogy arra gondoltam ezt kihasználom egy szemezés erejéig, de az a gond, hogy nem merek.:D mindig attól félek, hogy elnevetem magam,mert olyan röhejes helyzet ez... Hogyan lehet ezt fejleszteni?:)2014. ápr. 25. 23:35
1/7 anonim válasza:
szilvás buktával, de csak me" aztat szeretem
2/7 anonim válasza:
Hát nem is tudom... Javaslom, hogy a szemeiddel, azzal szerintem menni fog. Ezen nem kell semmit se túlkomplikálni. Egszerűen ránézel az adott alanyra, ha visszanéz mosojogsz egyet, talán még ott tartod a tekinteted pár tized másodpercre aztán elfordulsz. Ba-dumm-tssss
3/7 anonim válasza:
hány éves vagy? mosolyogni szabad az aranyos. nézd a fiút és a fiúknak azt szokták mondani hogy mindig a lánynak kell előbb elnézni, szoval hogy a fiú legyen hosszabb ideig aki néz. próbálgasd de csak szelíden ne bámuld feltűnően
4/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm, megpróbálom :) :D
2014. ápr. 25. 23:54
5/7 anonim válasza:
Te legalább törekszel rá.
A minap a buszon, meghallom a közelemben, hogy egy lány Parov Stelart hallgat. Mivel egyik kedvencem, rögtön felé néztem, függetlenül attól, hogy bejön-e vagy sem, és mosolyogtam.
Ő meg fapofával bámul rám... eléggé letaglózott.
Mind1 is. Nézd a tükör előtt magad, mikor elég szolid a mosolyod, stb. Szóval hajrá! :)
6/7 A kérdező kommentje:
Hát..ha csak úgy a semmibe szemezés nélkül vki rám mosolyognak valszeg én se csinálnék mást, sőt,talán még odébb is húzódnék,mert feltételezném,h nem 100as:D
2014. ápr. 26. 00:01
7/7 anonim válasza:
Persze, a normál búskomoran megy végig az utcán, ha viszont valaki mosolyog, az nem normális.
Ezt bóknak veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!