Odavagyok érte, megőrülök, segítség?
Nagyon tetszik egy fiú. Ő most 12.-es és most fog érettségizni.. olyan fél éve vettem észre és már első látásra is megfogott , de aztán elfeledkeztem róla. Majd pár hét után újra megláttam és figyelni kezdtem őt. Párszor még eltudtam felejteni, de most már nem megy.. állandóan őt keresem, őt nézem, csak rá gondolok, ha csak elmegyek mellette olyan mintha elolvadnék és érzem ahogy dobog a szívem. A legrosszabb az, hogy most lesz érettségi és azután már nem láthatom :'( Jó párszor szembe néztünk már egymással(ilyenkor a mennyben érzem magam)fura érzés lesz a hasamba ha hallom a hangját, de nagyon jó.. , és olyan 1 hónapja lett barátnője, aki egyidős velem csak ő idősebbnek és érettebbnek néz ki.. de még így is szembe nézünk egymással néha. mostanában folyton kisírom a szemem miatta és nem is a barátnője miatt( de miatta is) hanem inkább azért mert nem láthatom valószínű többet .. :( szomorú vagyok nagyon .. tudom a nevét a srácnak. Egy szót nem beszéltem vele, de mivel barátnője van eszembe sincs rámászni vagy ilyesmi..
16/L
Álljatok le, most!!!
Nem lesz ebből semmi ne reménykedjetek. Tapasztalat. Fájni fog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!