Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megőrülök, nem tudok másra...

Megőrülök, nem tudok másra gondolni, ez normális? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy sráccal elég régóta,és nekem nagyon szimpatikus,nagyon bejön minden téren,oké a külseje nem 100%-os ,mégis nekem nagyon tetszik! Egyszer találkoztunk csak,mikor megismerkedtünk,másnap már bombázott mindenfélével,hogy mennyire bejövök neki,a fénypontja vagyok a napjának stb. Eleinte nem nagyon érdekelt,csak mosolyogtam a dumáin,aztán hívott találkozóra,csak általában elég rossz időpontokban, azóta is majd minden nap beszélgetünk,az utóbbi időben érzelmileg elég közel kerültünk egymáshoz legalábbis én így érzem. Annyira találkoznék vele,hogy azt el se tudom mondani! Egyszer már én is hívtam de lemondta, többet nem akarom kérni, de majd beleőrülök annyira látnám :S És ma lerázott valami kamu szöveggel,hogy most nem ír majd beszélünk...látom ,hogy amúgy ott lóg a neten.. és abszolút nem hív el soha találkozóra ,csak mondja,hogy kéne kéne,de soha nem konkrét. Mi lehet a gond? Én meg úgy ráírnék,de már annyira tolakodó lenne ez.. nem akarom hogy azt higgye,hogy meggebedek érte..ami am igaz :D

bár most láttam,hogy van egy gyönyörű lány aki teljesen rá van kattanva... szóval lehet emiatt hanyagol engem? hm :/

2014. jan. 17. 22:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a másik csaj bejön neki.Ne hagyd ,lecsapjon rá szed fel!egy fiú írta
2014. jan. 17. 23:07
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia! és hogyan csaphatnék le rá? :D tippek? de komolyan! nincs ebben sok tapasztalatom általában úgy vagyok vele,hogy a srác küzdjön értem!

amúgy ez a lány egy régi ismerőse,hogy ex vagy mi azt nem tudom,de láttam két képet(ilyen házibulis csoport képek) is amin a csaj mindig a srác mellett van nagyon közel,mindig fogja valamilyen milyen testrészét pl felkar,belekapaszkodik,magához húzza. Megnéztem,egy igen szép lányról van szó! Nem rég volt a srác névnapja,amire a csaj kiposztolt egy képet ami szintén ilyen csoport kép,szintén közel sráchoz. és a srác nem is írt rá semmit csak likeolta. ezen meglepődtem. lehet miattam nem akarja? vagy ex a csaj? vagy csak haver? bár ahhoz túl nyomulós a csaj :/

2014. jan. 17. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!