Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi az véleményed arról, ha...

Mi az véleményed arról, ha meghallod hogy az illető akivel ismerkedsz bölcsész karos?

Figyelt kérdés

KAR, és nem szak

és ha ez azon belül pszichológia?

2014. ápr. 25. 00:08
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
És mi a véleményetek az ilyen szakokról, mint pl slvaisztika?
2014. ápr. 25. 14:05
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Én pszichós vagyok, és bár nálunk valamivel kevésbé jelentkezik ez a tipikus lenézés a bölcsészek felé (már csak azért is, mert ez nem klasszikus bölcsész szak), azért érezni szoktam, főleg mérnöknek készülő ismerősöktől :D Az a vicc, hogy tipikusan a mérnökök néznek le egyöntetűen minden bölcsészt, annak ellenére, hogy mérnöknek gyakorlatilag bárkit felvesznek, olyan alacsony a legtöbb helyen a ponthatár. Nem meglepő módon tőlük peregnek ki a legtöbben, mivel a fele vagy még több nem egy észlény.. Tagadhatatlan, hogy rengeteg idióta van bölcsészek között, de a kettő között nincs egyenlőségjel, hogy aki bölcsész az egyúttal hülye is... Más karokon is épp ugyanannyi idióta van
2014. ápr. 25. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!