Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi az véleményed arról, ha...

Mi az véleményed arról, ha meghallod hogy az illető akivel ismerkedsz bölcsész karos?

Figyelt kérdés

KAR, és nem szak

és ha ez azon belül pszichológia?

2014. ápr. 25. 00:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Az égvilágon semmi bajom a bölcsészekkel. Nem hinném, hogy a pszichológia könnyű szak lenne.

Emellett, ha valaki valamilyen nyelvi vagy történelem szakra jár, akkor sincs szerintem semmi gáz abban. Sőt hasznos, mint felesleges.

Ámbár szabad bölcsész vagy kommunikáció és média szakosokon azért elgondolkodnék.

Fizika szakos vagyok :)

2014. ápr. 25. 00:20
 12/22 anonim ***** válasza:
28%
szabad bölcsész, média-kommunikáció, ilyesmik esetében futva menekülnék. Ha értelmesebb, pl pszichológia, vagy óvodapedagógus a választott szakmája, az bőven jó :)
2014. ápr. 25. 00:43
 13/22 anonim ***** válasza:
93%

#12 és a többi.

Szerintem k*u*rvára gáz, hogy valaki az alapján dönti el,hogy ismerkedik-e az adott emberrel, hogy milyen szakra jár egyetemen. Attól mert bölcsész és nem pszicho, attól még emberileg miért lenne kevesebb? Milyen gyerekes felfogás ez? "Nem ismerkedem vele mert bölcsész fujj fujj fujj menekülök inkább egy mérnökhöz júj." Nem érzitek magatokat kik*úrt gáznak miközben leírjátok itt ezt a sok sz*art? Ezt főleg a 12-es válaszadó elkényeztetett h*ülye pi*csától kérdezem. Ja és nem vagyok bölcsész.

21/F

2014. ápr. 25. 00:50
 14/22 anonim ***** válasza:
23%
Egyszer ismerkedtem egy pszichológiát hallgatóval, minden mondatomat analizálta, és kb. ismeretlenül is tudta mindig, h mire gondolok, elég bizarr volt, egyáltalán nem tetszett.
2014. ápr. 25. 01:34
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 13!

12 vagyok. 24 éves, közgazdász FÉRFI. Elkényeztett lennék? De jó, hogy te is annyira rohadtul megismertél két sorból... azta...

Nem vagyok se hülye, se elkényeztetett, viszont a szabad bölcsészet a legnagyobb hülyeség a földön. SEMMI jövőképe nincs, érted, SEMMI! Aki 3 évet képes ilyen baromságra elszarni az életéből, az tuti nem teljesen százas, és biztos, hogy határozatlan, és semmi elképzelése sincs arról, hogy mihez akar kezdeni, csak "kell egy diploma". Oké, hajrá, de utána ne sírjatok, hogy nincs munka...

2014. ápr. 25. 01:39
 16/22 A kérdező kommentje:

14: nem tudom hogy ezt most direkt "poénból" írtad ide vagy valóban megtörtént, de pont ez az ami miatt feltettem a kérdést, szörnyen igazságtalan hogy pár kósza vélemény alapján vagyunk megítélve, mert nagyon nem erről szól a pszichológia, hogy valaki mond valamit és akkor én már tudom hogy miért mondta, és jó hogy nem már azt is tudom mit fog 5 perc múlva mondani. Dehogy tudom.

Még az sem tetszik, hogy sok olyan emberrel vagyok körülvéve akinek nincs is itt a helye.... csak foglalják a helyet komolyan. Kár hogy a felvételi pontszámok nem az érdeklődés és elhivatottság szintjét mutatják.

2014. ápr. 25. 01:42
 17/22 anonim válasza:
0%
Nem vagyok oda a gyorskajáért, szóval nem igazán izgatna.
2014. ápr. 25. 02:36
 18/22 anonim ***** válasza:

Vicces téma, de nem kell megítélni valakit a szakmája miatt. Én ismerek bölcsészt, nagyon aranyos csaj. Mondta hogy bánja hogy nem dolgozott egy évet egyetem előtt, de így jött ki. Még is tudja mit akar csinálni. Van párja is akit r*hadtul nem érdekel hogy minek tanult.

Ha valaki szeret valakit nehogy már a szakmája miatt ítélje meg.

2014. ápr. 25. 07:20
 19/22 anonim ***** válasza:
Hmm…nekem bejövős pl. a Csernus doki :D Vagy ő pszichiáter?
2014. ápr. 25. 10:41
 20/22 anonim ***** válasza:
Bölcsész karos szociológia hallgató vagyok. Mivel mi nem csak az egyénnel foglalkozunk, mint a pszichó hanem magával a társadalommal, annak ellenére én is hamar kiismerem az embereket. Engem nagyon érdekel a pszichológia is, erősen gondolkodom, hogy a jövőben megpróbálnám majd :)
2014. ápr. 25. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!