Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon naiv leszek, de aki...

Nagyon naiv leszek, de aki nem szeret bulizni és 25+ az hol ismerkedik manapság?

Figyelt kérdés
(a munkahelyet hagyjuk ki kérem)

2014. ápr. 24. 22:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is ismerkedtem már itt, és nem ajánlom. Már amikor azt hinnéd, hogy működik, kiderül, hogy mégse, és csak egy újabb gyökérbe botlottál :D
2014. ápr. 24. 22:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Bárhol van rá esély, de olyan lányt sehol sem lehet találni, aki a ronda külsőm képes lenne elfogadni.

27F

2014. ápr. 25. 07:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Sehol!

25F

2014. ápr. 25. 10:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Társkeresőn (bár ezzel gondolom nem mondtam újat). Szerintem munka után annak, aki amúgy sem bulizós, már nem nagyon van energiája eljárkálni otthonról.

Viszont volt itt valaki, aki Pál Feri keddi alkalmait ajánlotta a MOM-ban, mert állítása szerint ott rengeteg az ilyen korú lány és jól lehet ismerkedni. Ha nem áll tőled távol a spiritualitás, akkor szerintem nézz be egyszer.

2014. ápr. 25. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!