Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehet esélyem egy kis mellű...

Lehet esélyem egy kis mellű lánynál?

Figyelt kérdés
Nem fogja azt hinni, hogy nem lehet vonzó vagy nőies?
2014. ápr. 24. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne? Nem minden nő agyal mindig azon hogy kicsi a melle, és emiatt nem nőies.
2014. ápr. 24. 12:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha te azt reklámozod, hogy a nagy csöcsű csajok jönnek be neked, akkor nálam (kis mellűnél) semmi esélyed nem lenne, mert eszem ágában sem lenne olyannak kezdeni, akiről tudom, hogy nem tetszem neki. Nem akarok a szamara lenni, ha nem talált magának lovat.

Van épp elég pasi, akinek nem a bögyös macák jönnek be, és engem tartanak inkább vonzónak...

2014. ápr. 24. 12:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért ez egy hihetetlenül ostoba megközelítés egy lányhoz, kizárólag azt szem előtt tartva, hogy kicsi a melle. :)) Már elnézést kérdező... Én rengeteg olyan lányt ismerek/látok, akiknek bár kicsi a mellük, mégis legalább annyira nőiesek, mint akiknek nagyobb melleik vannak. Nem mellméretfüggő az, hogy egy nőnek mennyi önbizalma van. 20/f
2014. ápr. 24. 12:13
 4/5 anonim ***** válasza:

de mondjuk itt elég sok "...kicsi a mellem ezért szakitani fog..."kérdés van és álltalában kiderül,hogy nem is érzik magukat nőiesnek.

szoval biztos van olyan csaj,aki ezt érzi,de azokat is össze lehet szedni vhogy,és nyaggatni fog a mellnagyobitással.

2014. ápr. 26. 14:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Nincs túl sok önbizalma a férfiakkal kapcsolatban, csak azért kérdezem.
2014. ápr. 26. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!