Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Komfort zóna átlépés. Nektek...

Komfort zóna átlépés. Nektek sikerül?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagyon beszari, de elég nehezen ismerkedek. Annyira szeretnék nyitottabb lenni, mert sok hátrányom van a félénkségem miatt. Tudom, h ez csak gyakorlás, de ha az ember alapból nem olyan, akkor nagyon nehéz minden apró lépés a komfort zónámon kívül...

Tetszik egy srác, miatta szeretnék főleg kicsit nyitni, mert tudom, h lehetne köztünk valami, csak én vagyok az egésznek a korlátja.

Esetleg valami tipp?? Hogyan kezdjek neki?

2014. ápr. 23. 23:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

hú a zöld tündér aaaaz tényleg segítene. :D ha más pia nem is annyira. na meg nem lehet mindig iszogatni, mielőtt beszélek valakivel, aki tetszik.

én megértem a fiúkat, h nekik is nagyon nehéz kezdeményezni. csak nekem alapból a bátrabb férfiak tetszenek, pont azért, mert én a bátorság ellentettje vagyok.:D

Paul Tailor, te hogy csinálod? hogyan szoktál kezdeményezni?

2014. ápr. 24. 16:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Én nem "szoktam", mert introvertált típus vagyok és hozzám egy extrovertált, kezdeményező típus illik. DE egyszer volt, hogy én kezdeményeztem valakinél. Mivel ismertük már egymást (gyülekezetből), facebookon mondtam neki, hogy másnap szeretnék a gyüliben mondani neki valamit, így odajött, leült és elmondtam neki kerek perec. Én nem taktikázok, nem játszmázok, hanem megmondom és kész.
2014. ápr. 24. 22:53
 13/13 anonim ***** válasza:
a gondolatnak teremtő ereje van szóval gondolkodj pozitívan és akkor sikerülni fog
2014. máj. 3. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!