Laci911 kérdése:
Milyen erogén zonák vannak a nőknél ki mire gerjed, mi tetszik ha csinálják?
Figyelt kérdés
Azt hallotam , hogy van olyan , hogy némely csajnak be jön ha nyaljuk vagy harapjuk a fülét .2013. jún. 30. 20:33
1/7 anonim válasza:
Nyak, mell, fenék, csípő... igazából sok van.
2/7 anonim válasza:
Igen,de ez minden nőnek más ... én olyat ismerek aki azt szereti ha kaparják a hátát és egy olyat aki azt ha masszírozzák vagy nyalogatják a lábát.
4/7 anonim válasza:
én azt szeretem, ha az ujjam szopogatják. emellett a nyakam érzékeny még. szeretem ha körömmel az oldalam és a hátam kaparásszák, finoman. L21
5/7 anonim válasza:
Derekamat ha cirógatják, simogatják, attól teljesen kész leszek.
6/7 anonim válasza:
Imádom, ha a fejbőrömet masszírozzák, a nyakamat csókolják, harapják, szívják....és a melleim is érzékenyek, és jaj hát mindenhol.... :-)
7/7 anonim válasza:
Hónaaljtól a bordákig. A fülem, nyakam, combom belső fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!