Ciki, ha mindig én írok a pasira?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki nagyon tetszik. Nagyon keveset látom a városban. De nagyon tetszik. Már írtam neki facebookon is, de hamar elfogyott a téma.
Igaz én annak a híve voltam mindig is, hogy ha a fiú nem lép, akkor lépjen a lány. Én lépte is. Beszélgettem vele, hogy mizu, hogy van stb.
De annyira ciki, hogy mindig én írok rá.
Nem érdeklődik felém?
Mivel keltsem fel az érdeklődését, Nagyon ciki lenne, ha bevallanám, hogy tetszik?
Hogy lehetne finoman közölni vele, hogy lépjen?
(csak így hozzáteszem, hogy amikor nem írt semmit, akkor megmondtam neki, hogy szóljon ha nem érdeklem és akkor nem írok többet. Erre ő elkezdett más témát felhozni)
Élőbe vidám facebookon komor.
Mit tegyek?
(nagyon tetszik a fiú, nekem csak ő kell)
2014. ápr. 23. 19:06
1/5 anonim válasza:
Nem kellek esetleg én? Írni is fogok neked :D
3/5 anonim válasza:
igen.................................................................................................................................................................................MIÉRT LENNE?
4/5 anonim válasza:
írd meg neki hogy teccel csezd meg írjá má
5/5 anonim válasza:
Néha várd meg meg o is ír!! De szerintem annyira nem gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!