Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ciki, ha egy nő nyomul a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha egy nő nyomul a pasira? Úgy értem hogy sokszor keresem a társaságát meg beszélgetek, flörtölök vele. Ez már nyomulásnak számít?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik és ki szeretném mutatni neki,de randira nem merem hívni.Azt tegye meg ő,nem? Meddig mehetek el,hogy ne tűnjek nyomulós,kiéhezett szukának? :D
2008. nov. 23. 15:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem, amit most csinálsz az úgy jó. Valahogy neked is kell jeleket adni, különben nem fog észre venni. Azért randizni ne hivd el, az tényleg az ő dolga.
2008. nov. 23. 15:51
 2/12 Srapnel ***** válasza:
87%

Ne randizni hívd el, hanem találkozóra.

Mondjuk sulival kapcs. dolog, vagy ha már dolgoztok, akkor valami munkahelyi cuccra. Olyan eseményre hívd el, ahová barátnőddel v. testvéreddel is el lehetne menni, akkor nem lesz randi szaga, de mégis tetél valamit.

2008. nov. 23. 16:14
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Én annyit írtam anno a "hercegjelöltemnek", hogy "örülök, hogy ilyen jól elbeszélgetünk, de vannak lépések, amiket nem nekem kell megtenni". Egyből vette a lapot. :)
2008. nov. 23. 16:23
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Miért lenne gond, ha lépnél? Egyenlőség van, vagy mi a fene, generációkig harcoltatok érte, most akkor ne várjátok, hogy csak a kellemes része maradjon nektek. :)
2008. nov. 23. 16:26
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
Sztem tök természetes, ha kell vmi ne félj kimutatni:D végre egy csaj aki mer kezdeményezni
2008. nov. 23. 16:44
 6/12 anonim ***** válasza:
73%

Döntsd már el végre, hogy akarod-e az egyenjogúságot?

Ha nem akarod, akkor ezt rebegd el neki a megfelelő pillanatban (mármint, hogy te nem vagy híve az egyenjogúságnak, ezért a férfiakra bízod a kezdő lépést). Ebből talán ért... de akkor komolyan is fogja venni, ne félj.

2008. nov. 23. 17:41
 7/12 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem is jó amit most csinálsz.. Ha tetszel Neki és nem nyuszi, akkor venni fogja a lapot és elhív valahova ő, csak a pasik néha kissé lassúak és nehezen fogják fel.. :D. Ha mégsem lépne, akkor még mindig ott a lehetőség, hogy Te kérj randit Tőle..
2008. nov. 23. 19:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle van-e barátnője!és valahogy add tudtára hogy neked nincs!Am hány évesek vagytok?
2008. nov. 23. 19:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez az egyenlőséges duma jó ! :D

Amúgy ha sulisok vagytok kérdezd meg tőle hogy:

Nem kísérne-e haza?

Házad előtt esetleg egy puszi vagy ölelés vagy nem tom.

Te dolgod :D

2008. nov. 24. 19:25
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem ciki,sőt elég sok pasinak kell is a kezdő lépséhez.

Teszel bármit,csak hívd fel magadra a figyelmét.

Utána már csak leesik neki hogy kéne tenni valamit.

2008. dec. 12. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!