Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az mit jelenthet, ha fogamzásg...

Az mit jelenthet, ha fogamzásgótlót szed? Bővebben.

Figyelt kérdés
Szóval van egy szerény szende nő a munkahelyen, TUDTOMMAL már nagyon hosszú ideje nincs senkije, és úgy érzem nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak, eljárunk ide-oda. Nemrég elszólta magát, hogy milyen rossz, hogy új üzemorvosunk lett, mert ez nem hajlandó neki felírni fogamzásgátlót csak úgy, a régi mindig felírt neki. Most akkor dugja valaki?
2014. ápr. 23. 12:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Attól még szedheti, a fogamzásgátló jó mert beállítja a ciklust, meg vannak akik szerint jó egy csomó mindenre. Lehet hogy dugja valaki lehet hogy nem ezt ennyiből nem lehet megállapítani szerintem.
2014. ápr. 23. 12:25
 2/11 anonim ***** válasza:
50%

Neeem, csak ugy megszokta mar azt a draga pirulat hogy hobbibol szedi...

Ebredj fel kiralyfi :)

2014. ápr. 23. 12:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a szingliség sok esetben jelentheti azt, hogy nincs (komolyabb) barátja, csak szeretője, vagy egyéjszakásai.

Mondjuk ez nem feltétlenül igaz mindenkire, lehet csak nem akarta abbahagyni mikor szakítottak, vagy vm probléma miatt kell neki.

2014. ápr. 23. 12:27
 4/11 anonim ***** válasza:
És mi van, ha van dugókomája? Vagy inkább te dugnád őt?
2014. ápr. 23. 12:45
 5/11 anonim ***** válasza:
4: Nyilván.
2014. ápr. 23. 13:12
 6/11 A kérdező kommentje:
4. Én ismerkedni probáltam vele komoly kapcsolatra, de ha van dugócimborája, akkor tárgytalan. Igazság szerint csalódnék benne, mert nem ilyennek ismertem, ennyi.
2014. ápr. 23. 13:18
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem csak a szex az egyetlen dolog, ami miatt valaki fogamzásgátlót szedhet.

Ha pedig néha lefekszik valakivel, azzal mi a baj? Semmi. Neki is vannak szükségletei. Biztosan ő is vágyna komolyabbra, és ha esetleg még működne is kettőtök közt a dolog, akkor mit számít, hogy 2 hónappal azelőtt lefeküdt valakivel?

Nekem is volt ilyen, olyan kapcsolatom, de ha ismerkedni kezdtem már valakivel és komolyabban érdekelt az illető, akkor már nem bújtam ágyba mással ezidő alatt.

Az meg, hogy előtte 2 héttel mi volt, lényegtelen.

2014. ápr. 23. 13:43
 8/11 A kérdező kommentje:
Szükségletei? Nem, mert én nem néztem ki eddig belőle, hogy érzelem nélkül képes dugni, vagy az egyéjszakás kapcsolatokat se. Mint ahogy én sem megyek el kur.vához, ha épp nincs senkim, csakazért, hogy a szükségleteim kielégítsem.
2014. ápr. 23. 14:15
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen érzelem mentes... A qrva meg egészen más dolog.. Nyilván ő sem fizetne érte.

Te eddig nem így ismerted, ettől még lehet teljesen normális.

Ettől függetlenül, mint mondtam, más oka is lehet a gyógyszer szedésre.

2014. ápr. 23. 14:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Sok minden miatt szedhet valaki talettát.

Van, akinek a nagyon pattanásos bőrét varázsolta simává. Van, akinek a göndör hajából az általa mindig vágyott egyemest hozta ki.

Amit még írtak is igaz, hogy kevésbé fájdalmassá és teljesen kiszámíthatóvá teheti a női nemi ciklust.

Van akinek megnőnek tőle a mellei :)

Ezek mind valódi példák, környezetemben lévő nőkkel történtek.

2014. ápr. 23. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!