Hol vannak az ilyen lányok?
Figyelt kérdés
Sportol, figyel az alakjára, szereti az állatokat, vékony, kb. 165-175 magas, arcra átlagos, szeret szeretni és szereti ha szeretik, hosszú szőke vagy barna haja van, aranyos és kedves 14-16 év közötti.
Már kezdem feladni, nem találok ilyen lányt sehol, pedig nem magasak az elvárásaim. Hol találhatnék ilyen lányt? Sportpálya:D?
16f
2014. ápr. 22. 12:23
11/13 anonim válasza:
:O Na ez pont, hogy nem igaz mindenkire (10/10-es)
16vagyok, és nem érdekel a szex, meg a dugás -.-" !!
Kikérem magamnak!!! Ja és van barátnőm, aki alá tudja támasztani, h nem hazudok ^^
12/13 anonim válasza:
En pont ilyen vagyok csak nem sportolok, de vekony vagyok szeretek enni es figyelek az alakomra. Mondjuk nem tudok hizni :)
13/13 anonim válasza:
Szia én nagyjából ilyen vagyok csak szerintem csúnya vagyok na meg nem sportolok.Ha csak a kutyasétáltatás nem számít annak :DD te milyen vagy? privibe küldesz képet? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!