Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek a csajozásnál...

Szerintetek a csajozásnál hasznos lehet ha ilyen "képességekkel" rendelkezek? (többi lent)

Figyelt kérdés

A "képességek" alatt azt értem hogy hihetetlenül jól tudok elérni olyan dolgokat amit mások nem, bárkit megtudok győzni arról, amit én akarok, jól tudok hízelegni, egy illető kegyeibe férkőzni stb.

Ráadásul még inteligens és okos is vagyok.

Szerintetek ez előny vagy hátrány akár csajozásnál akár más helyzzetekben?

2014. ápr. 22. 09:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A kétszínűség, gerinctelenség a legjobb tulajdonságok egyike ezen a Földön, lásd a politikusokat, azok is azt hitetnek el a néppen, amit csak akarnak... :-)

A nőknek meg úgy kell hazudnod, hogy még Te is elhidd... :-) ...hogy miért? Mert amit egy nő csinál, abban semmi igazság sincs és ez neki természetes! :-)

Én sem vagyok tökéletes, belőlem is hiányoznak a hibák! :-)

2014. ápr. 22. 09:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Áh már azt hittem,hogy gitározol vagy dobolsz :( :/
2014. ápr. 22. 09:20
 3/9 anonim válasza:
Hát szerintem ez elègnagy előny de fontos hogytudjál is bánni a nőkkel! F/17
2014. ápr. 22. 09:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Igaz_mondó jól megmondta.

A lányok full hamisak. Amelyikbe csak futottam, csalódtam. Most is lett volna egy lány, tök jól kijövünk, aztán hirtelen kitalálja, hogy neki más kell, aki le se szarta, aki miatt sírt.

Teljesen rtelmetlen, logikátlan, vagy inkább csak élvezte, hogy pótléknak vagyok, aztán mint valami rágót, kiköpött.

És ne jöjjön senki, hogy most általánosítok, lesz*rom, rohadtul elbántak most velem.

2014. ápr. 22. 09:24
 5/9 anonim ***** válasza:

persze, az előny hogy meggyőző vagy

a hízelgés már van akit zavarna, de még az is lehet

az okosság meg természetesen az

2014. ápr. 22. 09:27
 6/9 A kérdező kommentje:

Jaj, és azt még kihagytam, hogy filmeket is forgatok...

14 vagyok :)

2014. ápr. 22. 09:32
 7/9 anonim ***** válasza:

filmeket forgatsz? ez érdekes :)

kár hogy csak 14 vagy

2014. ápr. 22. 09:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak 14 vagyok...11-12 évesen kezdtem érdeklődni a filmforgatás iránt, ami nagyon-nagyon megtetszett...ráadásul jó fantáziám van szóval nincs gond... :D
2014. ápr. 22. 10:00
 9/9 anonim ***** válasza:
S mindezen jó tulajdonságaidon kívül csak a szerénységed nagyobb...
2014. ápr. 23. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!