Ez miért van? Mit lehet tenni? Hogyan lehet rajta változtatni?
Figyelt kérdés
Van egy csaj aki barátom több mint 2éve ismerjük egymást nekem,tetszik is es tudnám,szeretni eről ő tud is! Lényeg hogy valamiért nem tud rám pasiként nézni! De nem a külsőm miadt es nem azért mert barátok vagyunk szoval 2.ok kizárva ! De régen amikor megismertem akkor még tudott rám pasiként nézni de hat akkár lett volna bnőm is!2014. ápr. 21. 22:44
1/5 anonim válasza:
Ha valaki nem úgy tekint rád, ahogy te szeretnéd, azzal sajnos nem lehet mit csinálni, csak elfogadni... Ezt nem te irányítod, benne vagy kialakul, vagy nem. A ti esetetekben nem, így fogadd el, és lépj tovább.
2/5 anonim válasza:
Történt valami ami megváltoztatta a véleményét rólad ...
3/5 Költőnő? válasza:
Friendzone földjéről nehéz visszatérni ...
4/5 A kérdező kommentje:
Az érdekel hogy mit lehet tenni hogy idővel újból kialakuljon az hogy a pasijaként is eltud képzelni mint régeben !
2014. ápr. 21. 22:49
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem kell arra gondolnod rögtön, hogy nem néz rád úgy mint anno, lehet csak rossz a meglátásod. Mi van ha pont el kezdett érezni irántad és az érzéseit próbálja el nyomni és ezért látod így. Az érzéseket pedig azért szokták el nyomni a lányok / fiúk is mert sokat csalódtak és félenk az újabb sérelmektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!