Ha fel akarom tenni a gingerDX031b-t az x8-amra, meg kell változtatni a kernelt, vagy mehet a gyárira?
mehet gyárira is, csak főzött kernellel jobb.
Ha nyitva van a bootloader kb. 2 perc alatt kerneltcserélsz, szóval én azt mondom cserélj!
Alfs8a van fent nekem, csak a sima 31-essel, 31b-t nem tettem fel, majd a 32-őt ha kijön.
A Stock nem gyári kernel? :D Egyébként nekem gyárin megy és teljesen jó. :D
Én úgy csináltam , hogy : "belépsz cwm-be, factory reset, cache törlés, aztán az advanced menüben szoktam még neki nyomni egy wipe dalvik cache-et.
ezután install zip from sd card, felteszed a romot, meg ha van valami addon hozzá azt is, újraindítod és kész."
Egy fórumozó írta nekem mert nekem is bajom volt vele... Így korrektül megy... Ehhez kell a Google Addon is
Itt mindent megtudsz. Amúgy "sokkal" gyorsabb nem lesz egyedi kernellel sem, bár nekem volt 1-2 program ami érezhetően jobb lett, de gyári kernelen is fürge a rendszer...már amennyire a hardver engedi.
Legnagyobb különbség hogy nem lehet a processzor órajelét állítani, de más extra nem nagyon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!