Hogyan csajozzak be, ha ronda vagyok és eddig mindig megszívtam?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha elsőre megmondom egy lánynak, hogy ronda vagyok, akkor már úgy nem akar tőlem semmit, így kénytelen vagyok erről hallgatni, de aztán, ha eljön a tali, úgyis mindig csalódnak és leszoktak tiltani meg vannak, akik keményen meg is írják fb-n, hogy olyan ronda vagyok, hogy nem akarnak tőlem semmit és ennél durvábbakat is kaptam már, volt egy lány, aki fogadásból találkozott velem például és utána ő is szépen beszólt, persze neki is fb-n votl csak nagy szája, meg pár barátnője meglátott egyszer a buszmegállóban és elkezdtek rám mutogatn, hogy ő az és röhögtek, hogy milyen ronda vagyok szerintük is. Tudom, hogy nincs egy álompasi cuki fiú pofikám, tudom, hogy asszimmetrikus az arcom aránytalan az orrom a fejemhez képest és a füleim sem állnak jól stb, de nem bírok úgy élni, hogy nincs akinek kellenék, főleg, hogy folyton látok párokat és elszomorodom, mert nekem meg semmi, annyira magányos és szeretethiányos vagyok. Már jó ideje kifejezettem nem is vonzó lányokra hajtok, mert azt gondolom ők talán jobban el tudnának így fogadni, ezzel a nem valami megnyerő arcszerkezettel, ha jellemre jó fej vagyok és humoros, de legutóbb is egy ilyen egyáltalán nem szép lányban csalódtam és valahogy már semmit sem értek. Szinte pont olyan kegyetlen volt velem, mint egy másik lány, aki viszont kifejezettem szép arcú és formás volt. Ezek után már fogalmam sincs hol találhatnék egy szerethető, kedves, aranyos lányt, aki a párom lehetne. Annyira fáj, hogy már sírtam is kínomban, nagyon gáz vagyok tudom, de nem mondhatom el ezt senkinek sem, mert így sem könnyű lelkileg erősnek mutatnom magam, mikor belül sírok és fájdalmas minden egyes napom, amit pár nélkül élek meg. Én csak szeretnék szeretve lenni és viszont szeretni egy lányt, akivel közösen sok kellemes dolgot élhetnénk meg.2014. ápr. 21. 20:09
11/13 apollo sama válasza:
Nézd aki ronda ezen nem változtathat de ne érdekeljen mások véleménye előbb utóbb mindenki rátalál a párjára csak légy önmagad
12/13 anonim válasza:
Hát...rúgj be csajozás előtt,ha elutasítanak legalább tudod mondani,hogy csak azért nem jött be,mert rosz volt a leheleted.Vagy nem fogsz emlékezni rá.
19/f
13/13 anonim válasza:
sokkal több nő él földön mint férfi mindenkinek jut egy csak meg kell találni... erre van a társkereső még csak keresned sem kell felrakod magad és valaki úgy is rád talál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!