Hogyan csajozzak be, ha ronda vagyok és eddig mindig megszívtam?
Űzd ki a fejedből, hogy ronda vagy és legyél vicces és jókedvű! Látatlanba nehéz tanácsot adni, de egy kis sport is jót tenne az önbizalmadnak, valami olyan amit te élvezel.
Tapasztalataim alapján a csinos lányoknak nem számít annyira, hogy mennyire vagy jóképű, ellenben ha megérzik rajtad, hogy csúnyának érzed magad és nincs benned meg az "alfahímség" akkor már veszett ügyed van.
Példának okáért van olyan lányhaverom, aki okos, jómódú, csinos, vidám, sportos (tehát szinte tökéletes) és van egy szinte ijesztő fejű sovány barátja és több mint egy éve boldogok egymás mellett :)
Szia
Egyszerűen légy önmagad és ne akarj megfelelni, ne mond hogy ronda vagy még akkor se ha annak tartanak!!!
Szard le mit mondanak rólad!!
Az első szabály ahoz hogy boldog légy ha magadat elfogadod, megbecsülöd önmagad!!!
Tegyél érte hogy jobban néz ki kezdj el edzeni, foglalkozz a külsöddel mert ha leszarod magad akkor a környezeted se fog mást látni csak egy szar embert...
Lányoknak / nőknek csak a külső + pénz számít.
Rondaságot esetleg az arcodra érted/értették a lányok.
Azon nem tudsz változtatni esetleg idővel férfiasabb lesz vagy ilyesmi.
Nem tudom hány éves lehetsz , de én is hasonló gondban vagyok , nekem a prostik jelentik a megoldást + van 1-2 idős nő akik már nem kell senkinek , mint én , és azok be vállalnak néha
hiába gyúrod ki magad ha az arcod gyenge , lehet ott vérzel el ,
Az a lényeg hogy az erős genetikájúak fent maradjanak a gyengék mint te vagy én meghaljunk. Ez olyan mintha fél lábúnak születtél volna és úgy akarsz focista lenni , nincs semmi esély ,
Szerintem próbálkozz tovább , de nagyjából fölösleges
a gyengéknek ki kell halniuk ez a szelekció
Próbáld magad jól érezni más dolgokkal , elég nehéz lesz ...
24 / F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!