Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sok unatkozó férfi (fiú)...

Sok unatkozó férfi (fiú) válaszoló miért írja ezt?

Figyelt kérdés

Ebben a témakörben nagyon sokszor olvasok olyan férfiak által küldött válaszokat, amelyben a nőket elítélik/okolják valamiért. Nem ismerik az összes nőt, a kérdésben szereplőket, mégis általánosítanak.

Leggyakoribb válaszaik tartalma:

1. a nők pénzéhesek, csak az teszi őket boldoggá

2. a nők felszínesek, csak a külső fontos nekik

3. a mai nők buták és ők annyira inteligensek, hogy ezt nem tudják elviselni

4. a mai nők mind rib.ncok

Ezeket az "érveket" külön-külön, de bátrabbak egyben is le szokták írni. Nem baj, hogy a kérdéshez esetenként semmi köze meglátják a nő/lány szót és írják a kis monológjukat.

Majd a hab a tortán: Az ilyen válaszolók jelentős része ezzel okolja, hogy nincs barátnője. Van, aki csak "keményen" leírja, de van olyan, aki szinte egy kislány szintjére lesüllyedve dacol, vagy csak szimplán sajnáltatja magát.

Még véletlenül sem a hozzáállásuk miatt van ez.

Tudom, vannak olyan hölgyek, akikre illik leírásuk, na de mindenki?! (Anyjuk, lánytesójuk stb.. is)

Hogy lehet egy egész nemet így leírni, hogy lehet így haragudni a nőkre?

A nagy kérdésem a többi mellett:

Miért teszik ezt?

Akinek nem inge, ne vegye magára, de sajnos nagyon sok kérdés alatt olvasok ilyeneket.

A normális válaszokat köszönöm! (sajnos tudom, hogy az összes nem lesz az, de próbálkozzunk)

17/l

2014. ápr. 21. 18:47
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Én azért szeretlek téged.
2014. ápr. 21. 19:42
 22/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A kérdésben leírtam, hogy vannak ilyen nők, de szerintem egy férfi sem ismer annyit, hogy arányokról beszéljünk (max. az ismerősei arányáról).

#6!

Nagyon igaz a válaszod, nekem sem lenne kitartásom egy idő után újra próbálkozni.

#10!

szép próbálkozás! :)

#21!

Köszönöm! Ez olyan hippis volt.

2014. ápr. 21. 19:45
 23/42 anonim ***** válasza:

20-asnak igaza van ebben,ha kimondom és leírom amit tapasztaltam ezzel kapcsolatban,akkor már én vagyok mindenért a hibás és nyomorék,pedig csak leírtam amit én láttam.

Soha nem érdekeltek a cicababák meg kikent csajok,mindig is normális és értelmes lányokat kerestem,náluk is próbálkoztam,ők is pontosan ugyanúgy lekoptattak,pedig meg sem ismertek és nem is akartak,ott is csak a külső számított kb.,pedig még csúnya sem vagyok és igényes is magamra.8 éven keresztül próbáltam mindenféle módon,javítottam dolgokon,amin tudtam így sem lett semmi eredménye csak az elutasítás, élőben.Társkeresőkről nem beszélek,mert ott meg aztán vissza se írnak... 500+ levelet elküldtem már vagy többet is,és abból 1től kaptam választ,ő is csak barát lett végül.

2014. ápr. 21. 19:49
 24/42 anonim ***** válasza:
94%

Aki azt írja h azért van a sok visszautasítás meg a fent említett sztereotípiák mert plázap*csáknál van próbálkozva,annak annyit h ez pedig nincs mindenkire ráírva.Nem 1 átlagos sőt számomra ronda csajt ismerek akik azt képzelik ők szarták a spanyolviaszt és úgy lepattintanának 1 akár velük 1 kaliberű pasit mint annak a rendje.Az a gond a női nemmel és főleg azokkal akik valóban szebbek,hogy nagy részüknél nem létezik olyan h életcél.(bocs,normális életcél)Az h karriert építsen,h valóban letegyen vamit az asztalra.Azért mert ők szépek akkor ők felsőbbrendűnek érzik magukat.Nem csak a férfiakkal,de a nőkkel szemben is.Ezeknek az embereknek nincs igazi életcélja,csak sodródik az árral.És tudja h vele mindig kivételezni fognak (ami igaz is,bárhova megy mindenki kedveskedni fog neki,h elnyerje a "barátságát")mert ő jól néz ki.Majd szerez úgyis vkit aki bebiztosítja neki a jövőjét.Neki elég ha csak magával foglalkozik,vásárol,magazinokat olvas és elmegy vmi büfé szakra vmilyen sz@r fősulira.(és még akkor milyen büszke magára,h ő nem csak szép hanem okos is)Elhiszi h azzal h ő hetente leborotválja a lábát csinál 2 felülést v guggolást akkor ő mekkora energiát fektet a külsejébe.És akkor már ő is elvárja h kocka has vastag karok stb....(közbe ne felejtsük el h ahhoz h 1 férfi 1 nő számára "adonisz" külsőt szerezzen nem elég annyit tenni mint pl 1 feszes seggért.A szőrtelenítéshez meg annyit h 1 igényesebb férfi naponta borotválkozik)

Tehát összefoglalva.Azért haragszik sok férfi a női nemre mert azok a problémák amiket a nők problémának hisznek azok 1 férfi szemében gyakran a vicc kategóriát súrolják.

2014. ápr. 21. 19:52
 25/42 anonim ***** válasza:
56%

# 23: azt mondod, CSAK a külső számított, holott nagy valószínűséggel nem kérdezted meg mind az 500 nőt, hogy miért utasított el.

Társkeresőn sok minden más is számít... stílus, egyéniség, kommunikációs készség. Fénykép nélkül is lehetsz megnyerő, ha jó a stílusod. Ez nem azt jelenti, hogy a külső egyáltalán nem számít, de messze nem ez az egyetlen szempont. Próbálj meg kép nélkül egy egyedi, figyelemfelkeltő, nem sablon levelet küldeni, úgy, hogy minden egyes nőnek személyre szabod, utalsz az adatlapján szereplő információkra, érdekességeket osztasz meg magadról és nézd meg, hogy mennyivel eredményesebb leszel... És utána mondd, hogy CSAK a külső számít. Próbáld ki! Bármibe le merném fogadni, hogy sikert érnél el, csak ugye ezért változtatni kellene MAGADON, és nem csak a nőket szidni...

2014. ápr. 21. 19:55
 26/42 anonim ***** válasza:

25-ös.

Képzeld el sokszor próbáltam már,ugyanúgy semmibe vettek,ránéztek az adatlapomra látták a képet és ennyi is volt körülbelül a történet.Egy választ nem voltak képesek visszaírni,ha megkérdeztem miért nem még én voltam a bunkó,hogy hogy merem megkérdezni kb.,és még nyomoréknak is neveztek,pedig fogalmuk sincsen róla milyen ember vagyok...

2014. ápr. 21. 20:01
 27/42 anonim ***** válasza:

ami mindig zavart nagyon,hogy nem tudnak főzni a mostani csajok, vagy ha főznek az nem emberi, mert legalább főzni tudnának, de neeeem,autisták ahhoz is....:D

társkeresőt felejtsd el szerintem :D bolondok egymásközt kb.

2014. ápr. 21. 20:11
 28/42 anonim ***** válasza:
11%

# 26: Mondom KÉP NÉLKÜL próbáld, megnyerő szöveggel.

De ha csak kifogásokat keresel, akkor nem tudok segíteni! ;)

2014. ápr. 21. 20:13
 29/42 A kérdező kommentje:

#27!

Ha Neked ennyin múlik... :)

Én tudok főzni. Sütni nem (kivéve, ha szereted a félkész/szenes sütiket), de főzni tudok.

Azért az autistákat ne keverjük ide.

2014. ápr. 21. 20:27
 30/42 anonim ***** válasza:
Főzni bárki tud, jól már kevesen. :D
2014. ápr. 21. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!