Igaz vagy hamis? Higyjek neki, vagy felejtős?
Kìvülàllòkènt mindig okosabb vagyok,de most sajnos èn vàltam döntèskèptelennè...
Januàr 11-èn megismerkedtem valakivel.Minden nap levelezünk,de azòta nem talàlkoztunk...700 km-re lakik tőlem,amit igen,soknak talàlok,de 3 hònap alatt nem kellett volna viszont làtnunk egymàst ha a dolgok amiket ìr valòsak?
Àllìtòlag totàl belèm tudna szeretni,csak fèl,ha ùjra làt "200%-osan belèmszeret",èn meg ùgy sem mennèk hozzà felesègül,ès nem költöznèk oda,ezèrt jobb ha el sem jön,òvva magàt a csalòdàstòl...de azèrt nem akar teljesen elveszìteni,ezèrt "maradjunk kontaktban"...
Szerintetek?
1000% hogy fogalma sem lesz róla, miket írtál.
Mennyi idős vagy?
a férfiak nem értik a rébuszokat :D világosan kell velük beszélni!
Már a kicsit bonyolultabb dolgokat sem értik. Nem értik, ha csak hisztizel, ha hideg vagy, ha csapkodsz, stb.
Meg kell mondani kerek perec, hogy mi a szitu.
Gyenge vagyok...mert màr nem egyszer elküldtem a francba,de akkor olyan szèpeket mondott,meglàgyultsm..agyalàgyultam..tudom!:-)
Eddig minden nap ìrt,ma mèg semmi...talàn van calakije...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!