Igaz vagy hamis? Higyjek neki, vagy felejtős?
Kìvülàllòkènt mindig okosabb vagyok,de most sajnos èn vàltam döntèskèptelennè...
Januàr 11-èn megismerkedtem valakivel.Minden nap levelezünk,de azòta nem talàlkoztunk...700 km-re lakik tőlem,amit igen,soknak talàlok,de 3 hònap alatt nem kellett volna viszont làtnunk egymàst ha a dolgok amiket ìr valòsak?
Àllìtòlag totàl belèm tudna szeretni,csak fèl,ha ùjra làt "200%-osan belèmszeret",èn meg ùgy sem mennèk hozzà felesègül,ès nem költöznèk oda,ezèrt jobb ha el sem jön,òvva magàt a csalòdàstòl...de azèrt nem akar teljesen elveszìteni,ezèrt "maradjunk kontaktban"...
Szerintetek?
Ja, még annyit hozzáfűznék, hogy akár csak szórakozik veled,
akár fél az elköteleződéstől, neked semmiképp sem osztottak jó lapokat.
Ideje továbblépni.
Felejtős. Én is mentem már többszáz kilómétert csak 5 percért, hogy találkozzak valakivel személyesen. Mert menni akartam! Szóval aki valamit meg akar oldani, az
megoldja. Innentől kezdve csak igérgetés és vakítás.
Nem tudni, de esélyes.
Meg annyi lelkileg elmaradott ember van, aki képtelen a valódi kapcsolatra, csak a netes kommunikáción keresztül, hogy ha ez a verzió áll fönn, az sem szerencsés.
Annyi bizonyos, hogy az, akit őbenne elképzelsz, nem létezik, vagy legalábbis nem ő az.
Mert ha nincs is kapcsolata, gondolom, nem egy tehetetlen hülyét képzelsz el magad mellé.
Nem, ne aggódj, ilyen megeshet, az ember nem tud mindig észnél lenni. Kívülről azért könnyű okosnak lenni, mert mi így hirtelen a jelen szitut látjuk, te pedig lépésről-lépésre sodródtál bele, gondolom, ígérgetésekkel, meg hasonlókkal csalogatva.
Mondjuk első hónap után 700 km távolságnál, azt mondaná az ember, jó oké, egy hónap belefér, az még ésszerű. és utána telnek a napok, és észre se veszed, de a 3 hónap, és még kilátásban sincs semmi, sőt tiltakozik az illető, hát ez már tényleg a gáz kategória.
Magadat ne bántsd, mindenkit hülyítettek legalább egyszer-kétszer életében így vagy úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!