Szép, vagy csúnya? (kép)
Figyelt kérdés
Mindkét lánynak nagyobbacska orra van. Szerintetek melyikük szebb? Vagy mindkettő jó?
A kép minősége ne befolyásoljon a döntésben. :)
2014. ápr. 20. 21:01
11/20 anonim válasza:
Attól függ, hogy melyik irányba nőtt az az orr. Amikor ilyen szélesedő cicaorr, az szerintem nagyon szép. Amikor hosszú és vékony, esetleg még kampós is vagy krumpli, az nem. Szóval a két képen levő két lány két orra pont az a fajta, ami nekem tetszik :D
13/20 anonim válasza:
Nekem egyértelműen a második. Az olyan cuki :)
14/20 PearlDiver válasza:
Szerintem mindkettő aranyos, nem csúnyák! Az orruk sem.
15/20 anonim válasza:
A második, fényévekkel. Nekem alapvetően meghatározó kérdés az orr, állandóan azzal csesztetnek, hogy Izraelbe kellene költöznöm.
18/20 anonim válasza:
Utálom a nagy orrú lányokat! Nem tudom valamiért nem jön be. De ha választani kéne akkor a 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!