Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem tudok a való életben...

Miért nem tudok a való életben ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya, igaz nem modellalkat de nem is 90 kiló. Eljárok otthonról, mégsem találtam eddig olyan srácot, aki tetszene. Próbálkoztam tàrskeresőkkel, de reménytelen. Regeteg ott a komolytalan, aki csak szexet akar. Ha pedig találok valakit, aki tetszik nekem és én is neki tuti, hogy a távolság bekavar.
2014. ápr. 20. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Hát itt biztos sok jelentkező lesz privátba:D
2014. ápr. 20. 17:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban...

Nem tudom mit lehetne csinálni. Várni?

3/7 anonim ***** válasza:
Privátáradat 3... 2... 1...
 4/7 anonim ***** válasza:
Én ugyan így vagyok fiúként. Nem találok senkit. Ismerkedünk?
2014. ápr. 20. 17:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Hatalmas elvárások.
2014. ápr. 20. 17:56
 6/7 anonim ***** válasza:
A való életben is a legtöbb ember szexet akar.
2014. ápr. 20. 18:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Tudom miről beszélsz. Nekem az a bajom, hogy pl. az utcán, vagy a buszon, nem tudom milyen az ember személyisége, így ha nem tetszik a külseje, rá sem nézek. Interneten, meg egy átlagos fiú is bejöhet, ha előtte, tudom milyen ember is ő valójában, de akik interneten ismerkednek, azok általában több vasat is tartanak a tűzben, hogy biztos összejöjjön valami.
2014. ápr. 20. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!