Ha neten ismerkedni kezdek egy sráccal, jó pár óra után mindig azt írják hogy mennyire megkedveltek, kapcsolatot szeretnének stb. A való életben miért nem ilyen könnyű?
Figyelt kérdés
2013. aug. 16. 11:41
1/8 anonim válasza:
Mert amelyik srác a neten ismerkedik, valószínűleg a való életben nem tud érvényesülni.
2/8 anonim válasza:
Mert beszariak! Arc nélkül gép elől, szemkontaktus hiányában ezt elég könnyű leírni. Aztán meg jön a pofára esés, mert az életben meg kis nyuszik. Tisztelet a kivételnek.
3/8 anonim válasza:
Hát már én is megkedveltelek, nem akarsz házasodni?
Remélem érted az iróniát... Szóval az épp annyira komoly "megkedvelés" mint amit én most írtam!
Ezek általában csak megfektetni akarnak! Van kivétel, de a legtöbb csak azt akarja!
4/8 anonim válasza:
Ha szép vagy, akkor még ennél is könnyebb!
Ha nem akkor sajna nagyon nehéz.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem szoktam képet küldeni csak ha már úgy gondolom hogy az illető nem csesz át..és még egyiknek sem küldtem. Szóval a szépségről nem tudok nyilatkozni de akkor sem értem. Ha nem így van, miért mondja mindegyik?
2013. aug. 16. 11:47
6/8 anonim válasza:
Eddig csak idiótákba futottál bele, ne általánosíts. Tőlem is mindig kérnek képet, magamtól nem szoktam csak úgy küldeni, meg kérni sem.
7/8 anonim válasza:
Én hány ilyennel leveleztem már :D Pedig soha egyiknek sem küldtem képet, mégis előre tervezgettek már mindenfélét.
8/8 anonim válasza:
Szerintem a csajok ezerszer durvábban terveznek előre amikor Mr Alfahímn bármilyen formában történő felbukkanását megérzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!