Gorgo 20 kérdése:
Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Mit tegyek, nem áll szóba velem egy lány sem, ahogy írok rájuk, már oltanának. Hogyan ismertessem meg magam mással ha arra lehetőséget sem kapok??? a kűlsővel minden rendben duma is megvan, de ez szerintem egy átok mert 4 éve csak melegebb ég hajlatra küldenek, esélyt sem kapok arra hogy 2 szót mondja, aki elmegy mellettem az csúnyán néz mintha rosszat tettem volna nemértem állbnak szóba velem? se faceebok,se közterületen se sehol, a gyűlöletet látom az összes szemében mikor rám néznek, de nem tettem semmit, kűlsőm 10-es skálán 9( azért mert még van hátra másfél év kondi utána 10/10. Ezért nem fogom fel hogy mi baj velem, ha másopk sokkal szerencsétlenebb cipőbe járnak még is összejön valami, nekem 4 éve semmi úgy hogy megvan mindenem de sáhhh2014. ápr. 19. 17:25
1/6 anonim válasza:
Na pont az a baj, hogy "duma" van, nem őszinteség, kedvesség, érdeklődés a másik iránt.
2/6 anonim válasza:
Lehet az egod rámegy a dumára és első pillanattól kezdve úgy beszélsz velük, mintha Te lennél Don Juan.
Kicsit vegyél vissza.
3/6 anonim válasza:
Elég egoistának tűnsz, hogy magadat 10/9 majd a kondizás miatt 10/10-nek értékeled. Gondolom a dumád is olyan, hogy szerinted jó, de mások szerint egy átlagos mai kemény gyerek vagy galambséróval és köldökig kivágott felsőbe. Ezek lehetnek az okai.
4/6 anonim válasza:
Velem is ugyanez van, 1 éve keményen edzek, szerintem nem nézek ki rosszul és mivel már volt egy 3 éves kapcsolatom, tapasztaltnak érzem magam.
Amíg kapcsolatban voltam számtalanszor lett volna lehetőségem arra, hogy megcsaljam a barátnőm, de én hűséges maradtam. Viszont amióta szakítottam a barátnőmmel azóta nincs szerencsém, nem jövök be senkinek sem.
És az tényleg rohadtul idegesítő amikor látom, hogy egy kinézetre teljesen béna gyerek egy tök jó nővel van.
Én a csodára várok, próbálkozom, edzést nem hagyom abba, próbálok normális maradni.
5/6 A kérdező kommentje:
itt csak a 4. válaszoló értett meg,Velem is egy szakítás után következett be ez az őrdögi kör, szerintem ott rontottuk el hogy nem vettük észre a kihűlő kapcsolatot és nem váltottunk időben és kiestünk abból a bizonyos szekérből:/ A többieknek meg mondanám, nem vagyok egoista és elég nagy is az önkritikám, Nem ronthatok el semmit sem a dumámmal , ha még választ sem kapok a sziára...:///
2014. ápr. 19. 17:38
6/6 anonim válasza:
küldj már egy képet nekem privátban. majd megmondom, h rendben van-e az önkritikád. mert attól tartok, h más véleményét még nem kérted ki, csak saját magadét. 20/L Szolnok megye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!