Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy nőhöz nem közelítenek...

Ha egy nőhöz nem közelítenek a férfiak, az egyértelműen a rossz külsőnek tudható be?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 19. 17:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem. Lehet a kisugárzás is.
2014. ápr. 19. 17:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Dehogy. Egy szép lányhoz is van, hogy nem mennek oda, mert mondjuk olyan arckifejezéssel üldögélnek, hogy kedvük se támad velük beszélgetni.

N

2014. ápr. 19. 17:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem. Lehet hogy úgy van vele, mint előbb pár kérdéssel, hogy túl jó csajnak tartja magához képest. vagy lehet a pasi szimplán töketlen is. Számos oka lehet.
2014. ápr. 19. 17:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Sok szép nő van, akihez nem megy oda az ember, mert ránézésre úgy tűnik, már azt sértőnek vette, hogy rá mert valaki nézni.

Egyszer megismertem egy teljesen szép lányt, 25 éves volt és sosem volt még barátja. Hamar rájöttem, miért nem.

2014. ápr. 19. 17:33
 5/9 anonim ***** válasza:

lehet a büdös szájszag miatt is

volt 1 csaj ismerősöm, átlagos külsővel, de szerintem rohadt a foga vagy nem tudom, de örökké szájszaga volt

mondtuk neki, állítólag megmosta de utána is

2014. ápr. 19. 17:36
 6/9 PearlDiver ***** válasza:
Elutasító, rideg, barátságtalan viselkedés miatt is lehet.
2014. ápr. 19. 17:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, lehet az is hogy csak nem akarnak a pasasok fölöslegesen köröket futni.
2014. ápr. 19. 18:08
 8/9 anonim ***** válasza:
A szépség egy dolog. Ha olyan a "kisugárzása", akkor a kevésbé tökös pasik eleve meg sem próbálják, a tökösebbek pedig azért nem, mert nem éri meg a befektetett energiát. Úgy gondolod, hogy te ebben a verembe estél?
2014. ápr. 19. 18:28
 9/9 anonim válasza:

Nagyon sok tiptop külsejű lányt ismerek, akiknek évek óta nem volt senkijük.

Amúgy az nem lehet, hogy de de, közelítenének, csak te:

-.nincs időm

- dolgozom

- utazok

- barátnőkkel vagyok

- fáradt vagyok

Stb indokokkal mindenkit koptatsz, és észre sem veszed?

szept. 27. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!