Megváltozott a világ? Már nem tudok kiigazodni a csajokon. Jól jönne pár tanács.
20 éves srác vagyok, átlag magasság (178cm) (68 kilo)
Feltűnően helyes arc(ezt nem én találtam ki) és a hajamat is mindíg belövöm. Mindíg is értettem a nőkhöz és amíg suliba jártam mindíg vólt akivel kavartam
Régebben mindíg űztem a lányokat , egyik elment jött a másik, nem volt olyan hogy pangás lett volna.kb ez tartott 16 és fél éves koromig. aztán volt egy nagyobb szakítás, és akkoriban terjedt el a faeeebok. Utáltam és még most is ellene vagyok. Utálok magamról képet kirakni és nem azért mert lenne szégyellni valóm vagy nem néznék ki jól , hanem pusztán makacsságból. Ha látni akar valaki lát élőben . Meg megosztani sem szoktam semmit mert lesz@rom az egész közösségi oldalt. Az a gond hogy a mai hülyegyerek csajoknak már az a férfi akinek van ask,fmje, meg 800 képe meg millio kamu megosztás hogy ő már bejárta a világot közbe, kamu az egész emnber, Bármeik csajra ráíropk facéén néha még alra sem méltatbnak hogy elkűldlyenek a csába.
Valahogy így 20 évesen már nem fogadnak el a csajok nézhetek ki akár milyen jól, vagy lehetek akár milyen gazdag, sajnos azok a menők és azokat imádják a csajok akik pózerkodnak, kamuiznak játszák a menőt a közössségi oldalon, 3 éve nincs nórm,ális kapcsolatom, mivel megismer a csaj jól kijönnénk, majd miután látják hogy nem posztolgatok facén meg nem jelölgetes stb, már ki is vagyok dbva. Inkább örökre egyedűlmaradok, minthogy ne önmagamat adjam, mert az a facceebookozás nem én vagyok.Mikor az utcán sétálok akkor látom a jelézéseket hogy megakad rajtam a szemük, de ha kép nélkül beszélgetnék velük facén akkor már küldene el az anyámba. Megölök mindenkit ha nem változik valami PLSSS valami segítséget. Boccs a helyesírásért idegbetegvagyok már ettöl az egésztöl és figyelmetlenül gépelek.
posztolgatni én se szoktam nagyon, de van pár kép rólam fenn h ha ismerös keres akkor magtaláljon, meg azért egy kicsit több az esély uj kapcsolatokra, de azokat akik mindent kiirnak én se szeretem
ki nem sz@rja le h épp kajál van gyúr az illetö
de én leginkább csak kapcsolattartás céljábol használom
16/L
én nem értem ezt a fb nyavalyát...20 éves lány vagyok, és nincs facebook-om, soha nem akadájozott meg még semmiben, tökéletesen teljes életet élek nélküle.
Sőt..engem ha el akar érni valaki nem csak begépeli a nevem és 3mp keresés után "rám ír", hanem el kell, hogy kérje a számom, vagy utána kell járjon valami elérhetőségemnek, ezért általában csak olyanok érdeklődnek irántam, akiknek komolyak a szándékai. Ezzel a saját dolgom is megkönnyítem, mert nem szaladok bele fölösleges sikertelen ismerkedésekbe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!