Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ki él olyan párkapcsolatban,...

Ki él olyan párkapcsolatban, ahol szinte szétveti őt a boldogság, a szerelem érzése? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

kinek van olyan párkapcsolata, ahol a felek kb olyanok, mint Edward és Bella, vagy mint Elena és Stefan? Vagyis ez a "tökéletes" kapcsolat. Olyan viszony a felek között, ahol bármit megtenne az egyik a másikért.

Volt valakinek ilyen kapcsolata? Vagy esetleg van most ilyen kapcsolatban? Ha igen, akkor hány éves, és meddig tartott a kapcsolat/mennyi ideje tart? :)

2014. ápr. 19. 16:12
 1/10 anonim ***** válasza:
nem ismerem ezeket a ratyikat, akiket említettél, de nincs okom panaszra a kapcsolatomban
2014. ápr. 19. 16:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Ki a fasom az az Edward és Béla?
2014. ápr. 19. 16:15
 3/10 anonim ***** válasza:
béla a szomszédom, de edwardról még nem hallottam. Lehet a titkos szeretője a tengerentúlról?
2014. ápr. 19. 16:16
 4/10 anonim válasza:
szia:) én 16 éves lány vagyok és 13 évestől 14 éves koromig, 13 hónapon át jártam egy fiúval akivel ilyen volt. persze fiatalok voltunk meg minden de akkor is.:D
2014. ápr. 19. 16:18
 5/10 A kérdező kommentje:

:DD

Edward és Bella a Twilight-ben vannak, Stefan és Elena pedig a Vámpírnaplókban. De most nem az a lényeg, hogy simeritek-e a karaktereket, hanem a kapcsolat minősége.

6/10 anonim ***** válasza:

Nem azért, de Elena és Stephan kapcsolata miért is tökéletes?

Elena épp most hisztizik, amiért szakított Damonnel (újra), és Stephan egyre közelebb kerül Caroline-hoz.

Nincs párkapcsolatom.

7/10 anonim ***** válasza:
én és a kedvesem így vagyunk:)
 8/10 Mr. Truth ***** válasza:
Hogy lehet ilyen f**ságokat nézni??? Igazi agymosott igénytelen fos müsorok mű szereplőkkel előre megirt forgatókönnyvel... Nyálas agysorvasztás.
2014. ápr. 19. 16:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek Mr Truth!
2014. ápr. 19. 16:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne az ilyen idealizált mesékhez mérd a párkapcsolatok minőségét! Az élet kicsit más, hozzátartoznak a "szürke" hétköznapok, a problémák, az, hogy sokszor nem tudjátok a legjobbat kihozni magatokból, vagy rossz passzban vagytok, idegesek, ingerültek.
2014. ápr. 19. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!