12 éves lány vagyok. Szántok rám egy kis időt és leirjátok ÉRTELMES véleményeteket?
Tehát 12 éves vagyok. Általában 14-16 nak néznek. Sok vissza jelzést kaptam már hogy szép vagyok és hasonlók, viszont vannak páran akik egyből ler*****oznak. Ez miért van?
14 éves barátom van. Csókoloztam már vele. Ez nagyon korai? Igazábol már megtörtént úgyhogy nem nagyon lehet mitcsinálni de kiváncsi lennék a véleményetekre . Szerelemből tőrtént nem olyanból amit facebookon megjátszanak. Nem csak kinézetre vagyok idősebb a koromnál hanem szellemileg is. Ne gondoljátok egyből azt hogy azonnal le fogok vele feküdni mert ez nem így van. Nem vagyok az a buta lány. Tudom mit szabad és mit nem. Légyszíves ne nyelvtannal kapcsolatos válaszokat írjatok hanem ami a kérdés(eim). Előre is köszönöm
Szellemileg...hát, bocs, de a húgom 12, és én itt még nem beszélnék értelemről, max., ha helyesebben írnál, kicsit összeszedettebb lennél, akár el is hinném.
Az írása sokat elárul egy emberről.
Nézd, ha szerelmes vagy, és érzed, hogy abból történik, magasról tenni kell mindenkinek a véleményére.
Az a véleményem, hogy ez a ti magánügyetek, még csak a sztoridat sem kell ide leírni.
Viszont, ha arra kerül a sor, ne felejtsetek el védekezni. Tablettát, ha nem muszáj, ne szedj, mert sok év múlva is bánhatod a mellékhatásait.
Az irigy emberekkel pedig nem kell foglalkozni. Mindig is voltak, mindig is lesznek, akik kinézik a másik embert valamiért. Ezt csak a kis emberek csinálják. És egyébként is a legtöbb csoda 3 napig tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!