Ha azt mondta majd holnap folytatjuk, akkor miért nem ír?
Figyelt kérdés
Már 3x ráírtam. Nagyon jól elbeszélgettünk és bókolt is. Megígérte, hogy folytatjuk de nem ír. Miért? Én biztosan nem írok rá szerintem neki kellene.2014. ápr. 18. 19:35
21/29 anonim válasza:
Most a barátnőjénél vacsorázik, majd ír, ha haza ment, nyugi!
22/29 A kérdező kommentje:
debrecenbe jár suliba. na mindegy. nem sokat segítettetek
2014. ápr. 18. 19:59
23/29 anonim válasza:
Mert eleve nem adtál meg elég információt.
24/29 A kérdező kommentje:
most akkor felejtős vagy mi?
2014. ápr. 18. 20:00
25/29 anonim válasza:
Nem, semmiképp sem felejtős, csak sok türelem kell hozzá!
26/29 A kérdező kommentje:
remélem írni fog majd nekem a napokban..:(
2014. ápr. 18. 20:05
27/29 anonim válasza:
Valószínű,hogy ma talált magának más programot,ezért nem ír.Szóval nem vagy neki annyira fontos.Inkább elmegy szórakozni vagy csajozik.Persze ez csak feltételezés,de messze van tőled,így nincs rá garancia,hogy nem így van.Szerintem ha a annyira érdekelnéd,a minimum lett volna egy számcsere,és hogy felhív,vagy ír egy sms-t legalább.
28/29 A kérdező kommentje:
jó de még nagyon az elején vagyunk. most kezdtünk el ismerkedni. azt tudom hogy rengeteg dolga van mostanában
2014. ápr. 18. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!