Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Minden pasi ugyanolyan, nem...

Minden pasi ugyanolyan, nem tudok bízni bennük. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Régen is így gondoltam, aztán jött az exem. Visszafogott, kedves, udvarias srác volt, belőle aztán végképp nem néztem volna ki, hogy 2 év után szextárskeresőzne mellettem!

Tudom, hogy ne ez alapján ítéljek meg mindenkit, de annyi felől hallottam, hogy x megcsalta y-t, szüleim is ezt csinálták, velem is próbálták megcsalni a barátnőjüket...

Olyannyira kiábrándultam ebből, hogy 1 éve nem is vágyom kapcsolatra. Most is randizgattam valakivel, már volt csók is, erre regisztrált újabb társkeresőre, mikor állítólag komolyan gondolta... Minek jöjjek össze valakivel? Sose tudhatom, mit csinál a hátam mögött.. :(

(Hozzátenném, hogy jó emberismerő vagyok, és nem alfahímekkel kezdek..)

2014. ápr. 18. 16:50
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Minden rendben volt, ezt ők maguk mondták. A 2,5 éves azt mondta, hogy friss húsra vágyik, mert eddig csak velem feküdt le.

A másik meg gyerekes volt, amiatt nem bánkódtam, nem számítottam hosszú távúra.

2014. ápr. 18. 17:09
 22/33 A kérdező kommentje:
Ja és ő azt hitte, hogy én belemegyek abba, hogy dugjon valaki mással, és úgy csinálunk, mintha semmi se történt volna..... :))) Na persze. És egy olyan srácról van szó, aki 22 éves koráig szűz volt, mert várt az igazira..
2014. ápr. 18. 17:10
 23/33 anonim ***** válasza:

A friss húsra vágyást soha nem értettem. De persze megint

én vagyok a beteg :)

Ez az "élőben barom a többség" mit takar? Már csak össze-

hasonlítási alapként is kiváncsi lennék rá.

2014. ápr. 18. 17:12
 24/33 A kérdező kommentje:
Tehát fogalmam sincs, hogy bízzak meg valakiben, mikor 3 nap múlva hozzáköltöztem volna, de eközben a hátam mögött meg szextárskereső.. Undorítónak tartom..
2014. ápr. 18. 17:13
 25/33 anonim ***** válasza:

Ezek szerint simán csak önző volt, meg azt hitte,

körülötte forog a föld.

2014. ápr. 18. 17:13
 26/33 A kérdező kommentje:

Azt, hogy hiába szemezünk, le se szólít. Meg én nem vagyok eljárkálós, nincs sok barátnőm, általában egymásnál ülünk össze. Egyedül meg nem megyek szórakozni.. Ez meg a másik. Hol ismerkedhetnék normális, értelmes pasikkal?

Na mindegy, most időm sincs nagyon eljárkálni. Ezért szoktam 1 hónapot beszélgetni valakivel fb-on, addig eldöntöm, hogy megéri-e egyáltalán találkozni vele.

Utálom a felesleges randikat:D

2014. ápr. 18. 17:15
 27/33 anonim ***** válasza:

Ne olyanban bízz :) Tényleg, annyi lehetőség van, akár

online formában is ismerkedni, beszélgetni emberekkel.

Persze nehéz megbízni, de ha senkiben sem bízol, akkor

hogyan ismerkedj? :)

2014. ápr. 18. 17:15
 28/33 anonim ***** válasza:

"Azt, hogy hiába szemezünk, le se szólít."

Nem barom, csak béna :)

"Meg én nem vagyok eljárkálós, nincs sok barátnőm, általában egymásnál ülünk össze".

Ez pozitívum, mert így kevés az esély, hogy a barátnők

bekavarnak.

"Egyedül meg nem megyek szórakozni.. "

Teljesen jogos, nem is kell :)

"Hol ismerkedhetnék normális, értelmes pasikkal?"

Így jobban érthető a probléma

"Ezért szoktam 1 hónapot beszélgetni valakivel fb-on, addig eldöntöm, hogy megéri-e egyáltalán találkozni vele."

Ez is jó, én is így szoktam új ismeretségekre szert tenni (nem feltétlen randizni, simán kapcsolatokat építeni).

Bár én sem vagyok rossz emberismerő, csúnyán lesre futottam már :)

2014. ápr. 18. 17:18
 29/33 A kérdező kommentje:
Én sem úgy indulok neki, hogy na akkor ez randi. Nálam az 1. találkozások beszélgetősek, semmi komoly program
2014. ápr. 18. 17:40
 30/33 anonim ***** válasza:
de igen az voltál
2014. ápr. 18. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!