Minden pasi ugyanolyan, nem tudok bízni bennük. Mit tegyek?
Régen is így gondoltam, aztán jött az exem. Visszafogott, kedves, udvarias srác volt, belőle aztán végképp nem néztem volna ki, hogy 2 év után szextárskeresőzne mellettem!
Tudom, hogy ne ez alapján ítéljek meg mindenkit, de annyi felől hallottam, hogy x megcsalta y-t, szüleim is ezt csinálták, velem is próbálták megcsalni a barátnőjüket...
Olyannyira kiábrándultam ebből, hogy 1 éve nem is vágyom kapcsolatra. Most is randizgattam valakivel, már volt csók is, erre regisztrált újabb társkeresőre, mikor állítólag komolyan gondolta... Minek jöjjek össze valakivel? Sose tudhatom, mit csinál a hátam mögött.. :(
(Hozzátenném, hogy jó emberismerő vagyok, és nem alfahímekkel kezdek..)
Minden rendben volt, ezt ők maguk mondták. A 2,5 éves azt mondta, hogy friss húsra vágyik, mert eddig csak velem feküdt le.
A másik meg gyerekes volt, amiatt nem bánkódtam, nem számítottam hosszú távúra.
A friss húsra vágyást soha nem értettem. De persze megint
én vagyok a beteg :)
Ez az "élőben barom a többség" mit takar? Már csak össze-
hasonlítási alapként is kiváncsi lennék rá.
Ezek szerint simán csak önző volt, meg azt hitte,
körülötte forog a föld.
Azt, hogy hiába szemezünk, le se szólít. Meg én nem vagyok eljárkálós, nincs sok barátnőm, általában egymásnál ülünk össze. Egyedül meg nem megyek szórakozni.. Ez meg a másik. Hol ismerkedhetnék normális, értelmes pasikkal?
Na mindegy, most időm sincs nagyon eljárkálni. Ezért szoktam 1 hónapot beszélgetni valakivel fb-on, addig eldöntöm, hogy megéri-e egyáltalán találkozni vele.
Utálom a felesleges randikat:D
Ne olyanban bízz :) Tényleg, annyi lehetőség van, akár
online formában is ismerkedni, beszélgetni emberekkel.
Persze nehéz megbízni, de ha senkiben sem bízol, akkor
hogyan ismerkedj? :)
"Azt, hogy hiába szemezünk, le se szólít."
Nem barom, csak béna :)
"Meg én nem vagyok eljárkálós, nincs sok barátnőm, általában egymásnál ülünk össze".
Ez pozitívum, mert így kevés az esély, hogy a barátnők
bekavarnak.
"Egyedül meg nem megyek szórakozni.. "
Teljesen jogos, nem is kell :)
"Hol ismerkedhetnék normális, értelmes pasikkal?"
Így jobban érthető a probléma
"Ezért szoktam 1 hónapot beszélgetni valakivel fb-on, addig eldöntöm, hogy megéri-e egyáltalán találkozni vele."
Ez is jó, én is így szoktam új ismeretségekre szert tenni (nem feltétlen randizni, simán kapcsolatokat építeni).
Bár én sem vagyok rossz emberismerő, csúnyán lesre futottam már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!