Volt már olyan, hogy valaki küzdött valakiért, nem jött össze, majd feladta, és AKKOR jött össze?
Figyelt kérdés
Volt már olyan, hogy valaki küzdött valakiért, nem jött össze, majd feladta, és AKKOR jött össze?
Fiú lányért, lány fiúért, bármi.
2014. ápr. 18. 15:52
1/4 anonim válasza:
Remélem ez lesz velem, épp a feladási fázisban vok :D
2/4 LePeDő válasza:
Én 3 évig próbáltam közel kerülni egy fiúhoz, de nem jött össze. 3 év után feladtam és utána összejöttünk :D Szóval, ha te is küzdesz valakiért akkor a reményt azért sose add fel. Lehet ő még nem kész arra, hogy észrevegye a közeledésed. Am én lány vagyok.
3/4 A kérdező kommentje:
nem adom fel, csak "nem folytatom", mindent tud és mindent megtettem érte. Kort kérhetek?
2014. ápr. 18. 16:26
4/4 anonim válasza:
igen, kb. 5-ből 3 esetnél így szokott lenni. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!