Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Komolyan ez vár rám ha jól...

Laci911 kérdése:

Komolyan ez vár rám ha jól fogok keresni akkor ha el veszek egy szép nőt akkor el kell tartani mert ő nem fog el menni dolgozni?

Figyelt kérdés
Ahogy észrevettem kb a tényleg szép nőkkel tehetősebb emberek vannak és kb egyik nő sem dolgozik hiába van nekik diplomájuk ....

2014. ápr. 18. 15:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Talán olyan nőt kell keresni, aki egyenlő rangú akar lenni a párkapcsolatban és nem akar anyagilag senkitől sem függeni, ha még plusszba szép is és okos is, akkor találtál egy jó nőt :D Amúgy...Nem biztos az, hogy jól fogsz keresni, ebben a világban semmi sem biztos.
2014. ápr. 18. 15:42
 2/14 anonim ***** válasza:
Nyugi Laci! 20 év mulva (amikor ez számitásba jöhet) te is másképpen fogsz gondolkozni.
2014. ápr. 18. 15:44
 3/14 anonim ***** válasza:

Nálam alap, hogy egy nő vagy dolgozzon, vagy tanuljon.

Majd akkor ülhet otthon, amikor a babákkal lesz dolga :)

Tapasztalat, hogy azok a nők, akik nem dolgoznak (mert

vagy nincs munkájuk, vagy "tele vannak", és nem kell

dolgozniuk), elcsúszott értékrendekkel vannak megáldva.

Másik oldalról viszont simán el tudnám tartani, ha arról

lenne szó (ha tanulna, alap), de azért neki is le kell

tennie az asztalra.

2014. ápr. 18. 15:46
 4/14 A kérdező kommentje:

Jó de az ismerőseimnek a nagy része el tartja legyen az tanult vagy nem .

Még ha dolgoznak akkor is cégen belül és az is kb 1-2 óra ....

Mindig azt kapom megtehetik hisz jól nézzek ki , most mit számít az a pár ezres ....

2014. ápr. 18. 15:50
 5/14 anonim ***** válasza:

Nézd a nő oldalát is. Ha vége a kapcsolatnak, és

nem független, éhen fog halni (vagyis jó eséllyel).

A pasiknak meg 1-2 ezres? Háhá. Exem rövid idő alatt

simán elköltött 2 millát. És még látszatja sem volt.

Na akkor mondtam, hogy ebből elég :) Ilyen nekem többé

nem kell :)

2014. ápr. 18. 15:52
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül, nem mindenki akarja hogy eltartsák

Én se tudnám elviselni, ha befejeztem a tanulást, valamit mindenképp szeretnék csinálni

2014. ápr. 18. 15:56
 7/14 LePeDő ***** válasza:
Nem engedném, hogy valaki eltartson. Egyszerűen halálra unnám magam. Az oké, hogy mondjuk nem fogok túlórázni meg ilyesmi, de elfoglaltság az kell és ha már tanulok egy olyan munkáért, ami tetszik akkor azt akarom majd végezni. Ami mondjuk az én esetemben is egy elég jól fizető dolog, tehát nem csak "pár ezres" lesz az, amit berakok a közösbe. Ráadásul ez mindkettőnk érdeke, hiszen ha mindketten dolgozunk akkor több mindent engedhetünk majd meg magunknak kettesben, pl elmehetünk szép helyekre nyaralni vagy étteremben vacsorázhatunk és nem csak ünnepekkor. Meg az is olyan megalázó, ha a pasi úgy van vele, hogy "én keresem a pénz, én vagyok a ház ura". Ilyet biztosan nem akarnék.
2014. ápr. 18. 16:06
 8/14 A kérdező kommentje:

Ahogy néztem átlag nőkből sok van olyan (5-6 )

Ami meg kinézetileg ott van (8-9)az meg nagyon sokat kér csak azért mert nincs el hízva és nem dohányzik meg rendszeresen mozog (Vékonyabb nők tetszenek azért mondtam )

2014. ápr. 18. 16:30
 9/14 anonim ***** válasza:
De a nő nem lesz mindig olyan szép mint most, neked viszont ugyanaz a normális kereseted lesz mondjuk 40 évesen is míg az a nő 40 évesen már nem számít annyira fiatal pipinek. És te kaphatsz majd megint jobbat fiatalabbat, de ő ráb***aszik egy idő után.
2014. ápr. 18. 16:41
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs összefüggés a szépség és az eltartottság között. Van ezer nő, aki eltartott, de nem született szépség és még csak nem is tesz érte, hogy csinos és ápolt legyen. És fordítva: van ezer nő, aki őrülten vonzó, de olyan karriersikereket ér el, hogy férfi legyen a talpán, aki utána csinálja.

Ha a k*rvát úgy definiáljuk, hogy "olyan nő, aki valamilyen anyagi juttatásért cserébe van valakivel", akkor ugye fel is merül, hogy miről van szó...

Emellett azt gondolom, hogy természetes, hogy egy terhes/kisgyerekes nőt el kell tartani. Ennek sem kéne így lennie feltétlenül, de itthon még nem adottak sajnos a feltételek hozzá, hogy egy kisgyerekes anyuka a munkahelye közelében találjon bölcsödét, hogy az ő fizetése a férje fizetésénél ne legyen érdemben kevesebb és így érdemes legyen a férjnek GYESre mennie stb.

Szerintem elvárható minden nőtől, hogy tanuljon, dolgozzon, de nem is látok nagyon sok nőt, aki ez ellen ágálna. Inkább olyat látok többet, hogy tanulás és néhány év munka után kb menekülésképpen mennek el szülni és a szülés után - részben talán szándékkal - bent ragadnak a háztartásbeli szerepében. Szerintem ez nagyon nagy baj, sok nő 45-50 évesen kerül bajba, amikor elhagyják, vagy szimplán csak értelmét keresi az életének és nem talál.

Szóval szerintem mindenkinek az a jól felfogott érdeke, hogy a férfi és a nő is igenis dolgozzon, ha nem beteg, nem terhes/újszülöttes és nem milliomos.

Itt megemlíteném még azt is, hogy otthon is lehet a gyereken kívül mással is foglalkozni. Egy csoporttársam pl. úgy jár egyetemre (levelező) kiváló eredményekkel, hogy közben szült egy gyereket. Tény, hogy van benne melója rendesen, de azért a lényeg tagadhatatlan: mindenkinek van otthon már szinte internet, számítógép, papír, ceruza: ha nem tesped bele az adott helyzetbe, hanem a legjobbra törekszik, akkor minden lehetősége megvan arra, hogy ne álljon véglegesen parkolópályára.

2014. ápr. 18. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!