Komolyan ez vár rám ha jól fogok keresni akkor ha el veszek egy szép nőt akkor el kell tartani mert ő nem fog el menni dolgozni?
Nálam alap, hogy egy nő vagy dolgozzon, vagy tanuljon.
Majd akkor ülhet otthon, amikor a babákkal lesz dolga :)
Tapasztalat, hogy azok a nők, akik nem dolgoznak (mert
vagy nincs munkájuk, vagy "tele vannak", és nem kell
dolgozniuk), elcsúszott értékrendekkel vannak megáldva.
Másik oldalról viszont simán el tudnám tartani, ha arról
lenne szó (ha tanulna, alap), de azért neki is le kell
tennie az asztalra.
Jó de az ismerőseimnek a nagy része el tartja legyen az tanult vagy nem .
Még ha dolgoznak akkor is cégen belül és az is kb 1-2 óra ....
Mindig azt kapom megtehetik hisz jól nézzek ki , most mit számít az a pár ezres ....
Nézd a nő oldalát is. Ha vége a kapcsolatnak, és
nem független, éhen fog halni (vagyis jó eséllyel).
A pasiknak meg 1-2 ezres? Háhá. Exem rövid idő alatt
simán elköltött 2 millát. És még látszatja sem volt.
Na akkor mondtam, hogy ebből elég :) Ilyen nekem többé
nem kell :)
Nem feltétlenül, nem mindenki akarja hogy eltartsák
Én se tudnám elviselni, ha befejeztem a tanulást, valamit mindenképp szeretnék csinálni
Ahogy néztem átlag nőkből sok van olyan (5-6 )
Ami meg kinézetileg ott van (8-9)az meg nagyon sokat kér csak azért mert nincs el hízva és nem dohányzik meg rendszeresen mozog (Vékonyabb nők tetszenek azért mondtam )
Szerintem nincs összefüggés a szépség és az eltartottság között. Van ezer nő, aki eltartott, de nem született szépség és még csak nem is tesz érte, hogy csinos és ápolt legyen. És fordítva: van ezer nő, aki őrülten vonzó, de olyan karriersikereket ér el, hogy férfi legyen a talpán, aki utána csinálja.
Ha a k*rvát úgy definiáljuk, hogy "olyan nő, aki valamilyen anyagi juttatásért cserébe van valakivel", akkor ugye fel is merül, hogy miről van szó...
Emellett azt gondolom, hogy természetes, hogy egy terhes/kisgyerekes nőt el kell tartani. Ennek sem kéne így lennie feltétlenül, de itthon még nem adottak sajnos a feltételek hozzá, hogy egy kisgyerekes anyuka a munkahelye közelében találjon bölcsödét, hogy az ő fizetése a férje fizetésénél ne legyen érdemben kevesebb és így érdemes legyen a férjnek GYESre mennie stb.
Szerintem elvárható minden nőtől, hogy tanuljon, dolgozzon, de nem is látok nagyon sok nőt, aki ez ellen ágálna. Inkább olyat látok többet, hogy tanulás és néhány év munka után kb menekülésképpen mennek el szülni és a szülés után - részben talán szándékkal - bent ragadnak a háztartásbeli szerepében. Szerintem ez nagyon nagy baj, sok nő 45-50 évesen kerül bajba, amikor elhagyják, vagy szimplán csak értelmét keresi az életének és nem talál.
Szóval szerintem mindenkinek az a jól felfogott érdeke, hogy a férfi és a nő is igenis dolgozzon, ha nem beteg, nem terhes/újszülöttes és nem milliomos.
Itt megemlíteném még azt is, hogy otthon is lehet a gyereken kívül mással is foglalkozni. Egy csoporttársam pl. úgy jár egyetemre (levelező) kiváló eredményekkel, hogy közben szült egy gyereket. Tény, hogy van benne melója rendesen, de azért a lényeg tagadhatatlan: mindenkinek van otthon már szinte internet, számítógép, papír, ceruza: ha nem tesped bele az adott helyzetbe, hanem a legjobbra törekszik, akkor minden lehetősége megvan arra, hogy ne álljon véglegesen parkolópályára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!