Srácok! Egy csaj akit nagyon bírtok mit csináljon, hogy a barát zónában levésből randi legyen?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 17. 22:24
1/11 anonim válasza:
Ilyen eset elég kevés van, inkább fordítva szokott történni, hogy a pasi van a barát zónéban
2/11 anonim válasza:
miért a csajnak kéne csinálni valamit? :D
3/11 anonim válasza:
jelezd felé hogy bejön neked és benne lennél többen is mint barátság. küldj jeleket, ha nem veszi kicsit egyértelműbben.
4/11 anonim válasza:
Hogyha nagyon bírjuk a csajt akkor nyilván nem ijedünk meg egy kis őszinteségtől felőle.
5/11 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány, és én vagyok a barát zónában.
A srác azt mondta, hogy reméli, hogy nem tekintek rá "úgy".
2014. ápr. 17. 22:27
6/11 anonim válasza:
Hogyha külön kijelentette akkor nem értem miért akarod tönkretenni a jelenlegi kapcsolatotokat.
Inkább legyen ez mint hogy egyáltalán semmi nemde?
7/11 anonim válasza:
Lány a friendzóne-ban? :D 10000000 esetből 1...
Erre szokták mondani hogy visszanyal a fagyi, nem? :D
Egyébként meg nemkell aggódnod, előbb vagy utóbb többet fog akarni...
8/11 anonim válasza:
ppfff hogyha már a srác mondja hogy bocs nem akkor itt tényleg valszínűleg nem lesz több mint barátság. keress mást gyorsan mielőtt még mégjobban belészeretsz, mert a friendzone tönkreteszi az embert :( sajnos tapasztalatból mondom.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. ápr. 17. 22:40
10/11 anonim válasza:
Ez tényleg így van, a friendzóne tönkreteszi az embert. Nem azt mondom, valóban hasznos, de csak akkor ha mindkét félnek jó a barátság-állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!