Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Mit néztek meg egy lányon?

Fiúk! Mit néztek meg egy lányon?

Figyelt kérdés
Kinek milyen típusú lányok jönnek be?:) Pl. magas, alacsony, vagy visszahúzódóbb, vagy legyen inkább megmondós? stb.:)

2014. márc. 22. 15:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
a magasság igazából nem nagyon számít hogy mondjam ne legyen 155től kisebb mert attól már megfájdulna a gerincnem annyit kéne hajolni :) a túl magas meg nyilván nem tul előnyös ha a csaj nagyob szval ne legyen 183tól nagyobb se mert akkor már magasabb tőlem xd
2014. márc. 22. 15:17
 2/13 anonim ***** válasza:

Én elsőként a hűtőjét vizsgálom meg. Ha van benne minden földi jó akkor folytatodhat a viszony.

De én már rutinos róka vagyok, a kölyökvizslák leragadnak a ciciknél, majd idővel kitanulják ők is mi az igazán fontos.

2014. márc. 22. 15:18
 3/13 anonim ***** válasza:

A magassága nem mérce, de ha már döntenem kell, túl alacsony ne legyen. Testalkatra szeretem a formás feneket, hozzá vékony, vagy valamelyest molett derekat, mellekben a kisebbet jobban preferálom. Az arca meg csak simán szép (természetesen), bár újabban a különlegesebb, érdekesebb arcok jobban vonzanak.

Jellemre szeretem az összetettebb személyiségeket, akikkel több témában is el lehet úgy beszélgetni, hogy belefeledkezünk teljesen. Ezen az alapon az, hogy visszahúzódós vagy nagyszájú-e, nem igazán számít. Értelmes legyen és az a fontos. 20/f

2014. márc. 22. 15:19
 4/13 anonim ***** válasza:
Elsőként mindig az arcát, de egyébként az összhatást nézem. Én visszahúzódóbb srác vagyok, de nem tudom melyik illene hozzám igazából, ugyanilyen típusú csaj, vagy beszédes.
2014. márc. 22. 15:20
 5/13 anonim ***** válasza:

nálam pár centivel alacsonyabb. Igényes.

Vagy legyen visszahúzódóbb, és a kapcsolat alatt fokozatosan "oldódjon fel" a társaságomban. Vagy pedig "nagyszájúbb", de azért lehessen vele bírni... a 2 közti átmenet is jó, bár ugy vettem észre nekem általában a 2 véglet jön be... :)

Először a szemét, majd az arcát, utána a haját, végül pedig az alakját nézem meg.

Az öltözködése lehet: Átlagos vagy Divatos, esetleg átmenetek is.

Lehet szakadt is a ruhája, ha maga a lány igényes. Szval attól még h szegényebb az nem azt jelenti h igénytelen is.

A Belső maradjon az én titkom...

2014. márc. 22. 15:23
 6/13 anonim ***** válasza:

Na, most ez a kérdés, hogy mit nézünk meg rajta, vagy az, hogy milyen típusú lányok jönnek be? Mert ez két külön kérdés, külön lett volna érdemes feltenni.

Én pl. az arcát, haját, combját nézem meg. A másik kérdésre nem válaszolok most.

2014. márc. 22. 15:47
 7/13 anonim ***** válasza:

szia :) hát a magassága legyen 160 centi vagy az fölött :3

Legyen mosolygós de nagyon félénk és visszahúzódó, azt nagyon szeretem :) De nagyon szép mosolya legyen *-*

De ha szeretnél többet tudni, privibe segítségre vagyok :$

2014. márc. 22. 15:59
 8/13 anonim ***** válasza:
A bankkártyáját....
2014. márc. 22. 15:59
 9/13 anonim ***** válasza:
Arc és összkép.
2014. márc. 22. 16:00
 10/13 anonim ***** válasza:
A belsôt,persze az arc sem utolsó. Mosolygós legyen,kicsit visszahúzódós! Magasságban legyen alacsonyabb mint én(186 cm)! Testalkat mellékes, de ne legyen nagyon kövér! 16/f.
2014. márc. 22. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!