Fiúk! Mit néztek meg egy lányon?
Én elsőként a hűtőjét vizsgálom meg. Ha van benne minden földi jó akkor folytatodhat a viszony.
De én már rutinos róka vagyok, a kölyökvizslák leragadnak a ciciknél, majd idővel kitanulják ők is mi az igazán fontos.
A magassága nem mérce, de ha már döntenem kell, túl alacsony ne legyen. Testalkatra szeretem a formás feneket, hozzá vékony, vagy valamelyest molett derekat, mellekben a kisebbet jobban preferálom. Az arca meg csak simán szép (természetesen), bár újabban a különlegesebb, érdekesebb arcok jobban vonzanak.
Jellemre szeretem az összetettebb személyiségeket, akikkel több témában is el lehet úgy beszélgetni, hogy belefeledkezünk teljesen. Ezen az alapon az, hogy visszahúzódós vagy nagyszájú-e, nem igazán számít. Értelmes legyen és az a fontos. 20/f
nálam pár centivel alacsonyabb. Igényes.
Vagy legyen visszahúzódóbb, és a kapcsolat alatt fokozatosan "oldódjon fel" a társaságomban. Vagy pedig "nagyszájúbb", de azért lehessen vele bírni... a 2 közti átmenet is jó, bár ugy vettem észre nekem általában a 2 véglet jön be... :)
Először a szemét, majd az arcát, utána a haját, végül pedig az alakját nézem meg.
Az öltözködése lehet: Átlagos vagy Divatos, esetleg átmenetek is.
Lehet szakadt is a ruhája, ha maga a lány igényes. Szval attól még h szegényebb az nem azt jelenti h igénytelen is.
A Belső maradjon az én titkom...
Na, most ez a kérdés, hogy mit nézünk meg rajta, vagy az, hogy milyen típusú lányok jönnek be? Mert ez két külön kérdés, külön lett volna érdemes feltenni.
Én pl. az arcát, haját, combját nézem meg. A másik kérdésre nem válaszolok most.
szia :) hát a magassága legyen 160 centi vagy az fölött :3
Legyen mosolygós de nagyon félénk és visszahúzódó, azt nagyon szeretem :) De nagyon szép mosolya legyen *-*
De ha szeretnél többet tudni, privibe segítségre vagyok :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!