Amikor egy lany aztmondja nekem, hogy aranyos vagyok, akkor azt hogyan kell ertelmezni?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy csak szanalombol? Olyan csajok mondtak ezt nekem, akiknek van baratjuk, tehat nemhiszem hogy valami komolyat akarnanak tolem.2014. ápr. 17. 13:33
1/8 anonim válasza:
Az aranyos = jófej. Ennél többet nem nagyon lehet egy ilyen kijelentésbe belemagyarázni.
2/8 anonim válasza:
Kedves, rendes, figyelmes, jofej :) en ilyen fiukra mondom
3/8 anonim válasza:
aranyos = nem vesz komolyan.
úgy könnyű nyilatkozgatni, hogy van valakije, ezért nem fenyeget a veszély, hogy kapsz az alkAlmon, és elhívod valahova.
ha azt mondják, ARANYOS, AZ MINDIG ROSSZ
4/8 A kérdező kommentje:
Meg azt elfelejtettem, hogy nem vagyon az a beszedes tipus, nem nagyon szoktam ismerkedni.
2014. ápr. 17. 13:43
5/8 anonim válasza:
ismerkedj pedig, ha érdekelnek a lányok, csak ne akarj feltétlen szerelmet. viszont az is hiba, ha megjátszod a barátot, aki nem akar többet.
6/8 anonim válasza:
ha egy lány mondja fiúra, akkor általában nem sok jót.. :/
persze lehet kivétel.
7/8 csingilingg84 válasza:
Èn az olyan fiúkra szoktam mondami, akik tetszenek, mert én is elég elvarázsolt egy lány vagyok, ezért a hozzám hasonlóak társaságát keresem. :)))
8/8 anonim válasza:
Nem igazán tudom, hogy mit jelent, csak azt tudom, hogy pl. amikor megyek valahova és teljesen idegen lányok elkezdenek bámulni, majd az egyik mondja a másiknak, hogy milyen aranyos vagyok, az elég megalázó érzés nekem. Lehet, hogy őrültség, de olyankor legszívesebben bebizonyítanám, hogy nem csak egy kis aranyos senki vagyok, hanem "félelmetes szörnyeteg" is tudok lenni, ha kell. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!