Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek gáz hogy a legjobb...

Szerintetek gáz hogy a legjobb barátnőmmel egy fiút szeretünk?

Figyelt kérdés
igazából a barátnőm már járt vele de szakított vele a fiú de a barátnőm még mindig szereti.Valahogy én is beleszerettem és tudom hogy ő is..már elmondta.Most Mit tegyek?
2014. ápr. 17. 07:01
 1/7 anonim ***** válasza:
nem, a gáz a fék mellett van jobbra.
2014. ápr. 17. 07:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces...na de télleg!:)
2014. ápr. 17. 07:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ez nehéz kérdés nem hiszem hogy ujra összejönnének de te se kezdj ki vele probálj ki szeretni belöle gondolj bele volt pasid és várod lehet hogy bocsánatot kér és a barátnőd ki kezd vele és lehet hogy összejönnek te ennek nem örülnél gondolom....
2014. ápr. 17. 07:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok a legjobb barátommal egy csak mi egy lányt szeretünk. Ha a barátságotok nem romlik akkor nem gáz. 14/f
2014. ápr. 17. 07:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz...de egyszerűen mindenhova együtt járunk ..zenesuliba..suliba és már a barátnőm előtt is kezdi csinálni..hiába utasítom el..:(erőszakos..azt mondja nem hiszi el hogy nem szeretem ..és nem száll le rólam..
2014. ápr. 17. 07:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj, ha köztetek monden rendben. Mit akar csinálni?
2014. ápr. 17. 08:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom...de szerintem ezt nem tehetem a barátnőmmel..:(
2014. ápr. 17. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!