A pasik mit esznek az ilyen kis r*bancokon? Mi olyan nagyon jó bennük? Nekünk normális lányoknak miért olyan nehéz egy normális pasit találni?
Jó akkor ha már általánosítás. Én a rendes érett gondolkodású nőket szeretem, az elkényeztetett buta libák felőlem fel is fordulhatnak akár ma este is. Persze még az elkényeztetett buta libák sem gondolják saját magukról soha, hogy ők bizony elkényeztetett buta libák. Pedig azok.
És hogy lehet az, hogy a magamfajta normális férfiak már csak akkor kellenek igazán egy nőnek, ha az a nő már kiélte magát a sok f aszkalap pasival, és azután már csak a biztonságot keresi bennem? Tessék általánosítás.
Na, úgylátom már javában erre jár a turbófeminista szüfrazsettek sonderkommandója lepontozgatni :DDDDDDDDD
Fáj az igazság, cicukáim? :DDDDDDDDDDDDDDD whehehehehehee
Kérdező, valószínűleg nem fog tetszeni a válaszom, de...
A normális lányok igenis találnak maguknak normális pasit. Személy szerint normálisnak tartom magam is és a környezetem is, és se nekem, se a barátnőimnek nem okozott gondot soha egy normális pasi találása, aki szeret és nem ver át. Mondjuk azt én se tudom eldönteni, hogy mit értesz kis ribik alatt, lehetséges, hogy az én "normális" elképzelésem neked már a kis ribi kategória, nem tudhatom, de figyelembe véve, hogy a társaságomban egy lány sem plázacica és egyikünk se jár diszkóba, max félévente egyszer, és mégis mindünknek van normális, szerető, hűséges, satöbbisatöbbi pasija, szerintem elég sokat elárul.
Főleg, hogy én csak két éve költöztem BP-re, előtte még csak nem is Magyarországon éltem, és nem telt bele 2 hónap sem, hogy találjak magamnak valakit. És azóta is folyamatosan környékeznek meg a normálisabbnál normálisabb pasik.
Szóval kérdező, gyakran, akik magukat normálisnak és tökéletesnek látják minden szempontból, mégsincs senkijük, azokkal ugyanúgy gond van, mint azokkal az illetőkkel, akiket te éppen leszóltál. Kivéve, hogy a "kis ribik" szerintem jelentősen boldogabbak, mert nekik van barátjuk. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!