A pasik mit esznek az ilyen kis r*bancokon? Mi olyan nagyon jó bennük? Nekünk normális lányoknak miért olyan nehéz egy normális pasit találni?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 16. 23:22
11/24 C0r3 válasza:
Bocsi, de azt had mi döntsük már el, hogy te normális vagy -e , vagy nem. Egyébként meg semmi nem jó bennük. Nekem nem is kellenének. (16F)
12/24 anonim válasza:
Akkor nekem miért nem sikerül összejönni egy normális lánnyal sem miközben mindig azt keresem? Ja, hogy azért, mert még is a "rosszfiúk" kellenek a normális lányoknak is és utána meg csodálkoznak.
13/24 A kérdező kommentje:
* át.
2014. ápr. 16. 23:28
14/24 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem kellenek,én mindig is egy normális lányt szerettem volna magam mellé,nem rajtam múlt.Ők is csak a jóképű srácokat veszik észre,meg azok kellenek nekik,és ha én odamegyek akkor lekoppintanak elég gyorsan...
Pedig normális,értelmes,kedves srác vagyok,és még csúnya sem vagyok....
22/F
15/24 anonim válasza:
Van ennek a szónak bármi jelentősége még, hogy "normális"?
Ha ez így folytatódik tovább akkor 100 év múlva így fog kinézni az egész emberiség.
16/24 A kérdező kommentje:
hát nem lepne meg ha tényleg ilyen lenne XD
2014. ápr. 16. 23:35
17/24 anonim válasza:
jók a szexben is pl, én is őket keresem,épp most is:)
18/24 anonim válasza:
kik azok az "ilyen kis r*bancok"? linkelj mar egy peldat pls
-hat nem is a nagy r*bancokat fogjak keresni omfg
19/24 anonim válasza:
Talán mert őszintén élvezik a szexet, és nem valami kegyként kezelik. S bármit is mondanak egyesek igen is sok minden az ágytorna körül forog...
20/24 anonim válasza:
És nekünk normális pasiknak miért olyan nehéz egy nemfelszínes, nemanyagias lányt találni?
Erről pedig ennyit, ide egy pontot kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!