Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak hogy jó legyen?

Mit csináljak hogy jó legyen?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány ismerősöm akivel nagyon jóba vagyok.És minden nap beszélünk.Vannak jelei annak hogy szeretne többet ,de amikor találkozunk akkor meg nem igazán tudunk egymásra koncentrálni úgy mintha lehetne több is.Kezdem megszeretni (szerelmes lenni).Nem akarom tönkre tenni a kapcsolatunkat azzal hogy rányomulok.De én szeretnék többet is a barátságnál.Ha konkrétan rákérdezek vagy elmondom az érzéseimet iránta akkor elveszíthetem? A lányok hogy reagálnak ilyen helyzetben? Tudom hogy tele van a gyik ilyen kérdéssel de akkor is megkérdezem.

23 fiú

2014. ápr. 16. 17:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezért igaz az, hogy lány-fiú barátság NINCS egyszer az egyik fél részéről ez biztos kezd több lenni mint barátság.. :)
2014. ápr. 16. 17:47
 2/10 A kérdező kommentje:
ezért mondom hogy szerintem ő is érez valamit meg tesz utalásokat csak ilyen irányba lehet nem mer egyikönk sem lépni
2014. ápr. 16. 17:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Értem én, hogy a tiniknél ez a kimmondós világ a menő, de te 23 vagy. Akkor? Mit akarsz elmondani neki? Hívd el randira, érezzétek jól magatokat, mutasd meg neki a szép oldaladat (minden oldaladat mutasd meg), vidd moziba, szórakozzatok, és legyél mellette, amikor szüksége van rád. A nőnek támasz kell, nem szavak! Majd ha a feleséged lesz, akkor úgyis lesz időtök kimondani mindent.
2014. ápr. 16. 17:58
 4/10 anonim válasza:
Vedd a fáradtságot és lépj! Nem kell ajtóstul rontani a házba, kezdetnek talán elég, ha megfogod a kezét, megöleled, adsz neki az arcára puszit, stb. és meglátod, hogy reagál. Ha hagyja, tetszik neki, viszonozza, innentől már menni fog. :) És igen, beszéljetek!!! De tedd meg, mert lehet, hogy azzal veszíted el, ha nem közeledsz.
2014. ápr. 16. 18:02
 5/10 A kérdező kommentje:
igazatok van mindkettőtöknek ..meg fogadom a tanácsokat.köszönöm
2014. ápr. 16. 18:12
 6/10 A kérdező kommentje:
jah a moziba hívás már megtörtént.
2014. ápr. 16. 18:12
 7/10 A kérdező kommentje:
csak úgy az arcába mondanám hogy szeretem:D
2014. ápr. 16. 18:16
 8/10 anonim ***** válasza:
23 évesen lehetne több eszed. Valaki előttem írta, a tinik szokása a túl korán kimondott nagy szó. Valóban az. Felnőttként az ember tudja, hogy az nem olyan egyszerű, és legtöbbször csak félévi együttélés után jut el egy kapcsolat arra a szintre. Lehet, hogy tetszik, lehet, hogy vágysz rá, de szerelmes még nem vagy, azt garantálom.
2014. ápr. 17. 07:44
 9/10 A kérdező kommentje:
amikor találkozunk " nem érdekel" szinte unatkozok de amint elválunk rá 1 órára megőrülök annyira hiányzik nem tudom mi legyen kezdek belefáradni.
2014. ápr. 19. 18:54
 10/10 A kérdező kommentje:

igazából nincs mire várnom tehát el kell neki mondanom hogy csak Rá tudok gondolni:)

meglátom hogy reagál rá ha emiatt nem fogunk ezután beszéli akkor barátként sem ér többet a kapcsolat

szerintem

2014. ápr. 19. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!