Van itt olyan maximum 24 éves fiú/férfi akinek a fiatalabb lányok tetszenek?
Figyelt kérdés
Olyan sok ismerkedős kérdés van, hogy gondoltam nagy betegségem közepette megpróbálom én is. :)2014. ápr. 16. 14:57
1/13 anonim válasza:
Illene kiírni, hogy te hány éves vagy, mert a 23 éves és a 14 éves is fiatalabb, mint a 24, mégis ég és föld a kettő, ha ismerekedésre kerül sor...
2/13 anonim válasza:
Ó, köszi. Milyen kedves, hogy további bugyuta kérdésekkel terheled az oldalt! :) Kis cuki.
4/13 anonim válasza:
huhú ehez most sokan fognak írni :D am 20 vagyok de sztem hülyeség itt ismerkedni
6/13 PearlDiver válasza:
24 éves vagyok és egy 18 éves lány tetszik... annyira tetszik, hogy nincs is szükségem ismerkedésre :D
7/13 anonim válasza:
van itt olyan minimum 24 éves fiú/férfi, akinek az idősebb lányok tetszenek?
trollok előnyben.
8/13 anonim válasza:
Nekem is, bár én idősebb vagyok :)
9/13 anonim válasza:
Szia! Én 24 éves vagyok és a 18 év körül csajok tetszenek, főleg azért, mert kölyök arcom van, szóval ha van kedved írj, aztán beszélgetünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!