Nagyon leégettem magamat a csaj előtt?
Baráti nyomásra elkezdtem egy csajjal dumálgatni pár hete, nekem nulla önbizalmam van, beszélgetéssel nincs gond, ahhoz képest amilyen jól néz ki, máig nem értem hogy jött el velem félnapokra bóklászni, motorozni. Már sokszor csókolóztunk, ebben nem szoktam meghátrálni, azonban hétvégén kitaláltam hogy jöjjön el egy jó kis erdei útra, mert Apa ide adta a homokfutóját, teltek az órák néha megálltunk beszélgettünk, megkérdezte hogy lenne-e kedvem nála maradni estére, átgondolatlanul igent mondtam, nem tudtam hogy le akar feküdni velem, már este volt tette magát előttem, el is kezdtük de megijedtem amikor már öltözni kellett volna le, és inkább leállítottam mondtam hogy ne haragudjon de gyors a tempó, el is akartam ezután menni mert gondoltam totál kiröhögött magában, ennek ellenére marasztalt mondta hogy beszéljük meg
Ő elképedt azon hogy miért állítottam le a folyamatot, hol ott vagány srácnak hitt, mondtam neki nem is lenne ezzel gond, de nekem nagyon nehéz jó nőkkel ismerkedni, így is örültem hogy eddig eljutottunk, mert egy kis senkinek érzem magam ilyenkor
22/F
Azt ugyan nem tudom neked megmondani, hogy mennyire égetted le magad a csaj előtt, hisz én sem látok a csaj fejébe, de ha a helyében lennék, én nem röhögtelek volna ki. Sem előtted sem a hátad mögött.
Max kicsit meglepne a reakciód, főleg ha azt veszem alapul hogy a mai világban lényegében mindenki-mindenkivel... (jó tudom ne általánosítsak - akinek nem inge ne vegye magára).
Mindenesetre nincs veled semmi baj, csak kicsit kevés az önbizalmad. Ezen lehet változtatni.
Legelőször is ezt a meccset magadban kell lejátszani.
Másodszor pedig ha már egy "ilyen jó csaj" éppen tépi a gatyád lefele... Már ne agyalj azon hogy úristen-ő-és-te-és-itt-és-most-de-hogyan?
Igen, vagy ennyire jó pasi, hogy ebben a helyzetben legyél. Élvezd ki! :) Több magabiztosság, ha már egyszer férfinak születtél!
Ott maradhattál volna... ennyi.
És legalább egymásba fonodva aludhattatok volna. De igy ezt se adtad meg neki... Okkal gondolhatja h Te esetleg nem vagy stabil az Ő iránta érzett szerelemben. Ebből hosszabb távon lehet probléma ha hasonló dolgokat csinálsz. A másik pedig, hogy nem az a baj h nem feküdtél le vele, hanem h utána ott hagytad, mert megijjedtél. Nos, ha tényleg szeret, akkor meg fogja érteni... Akkor kérnek a lányok általában (tapasztalataim szerint) "megbeszélést" ---> " Beszéljük meg! ", Amikor valamit tisztázni szeretnének vagy pedig azt hiszik h megbántottak. Ha beszélsz vele, keresed továbbra is, az jót tesz neki... Most a helyedben lehet h én is megijedtem volna, bár kétlem h eomentem volna tőle, viszont bepótolnám a jövőhéten vagy 2 hét mulva. Max 1 hónap, de az sztem már sok. 1-1,5 hét az reális. Akkor kijavithatod a helyzetet... Tehát: Egyelőre "Beszéld" meg vele a dolgokat... Vagyis beszélgess a témáról egy jót, h hirtelen tortent minden stb. blablabla, de szeretnéd bepótolni ilyenek...
Sok Sikert!!! :DDD :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!