Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak, hogy foglalkozz...

Mit csináljak, hogy foglalkozzon velem?

Figyelt kérdés
Egy osztályba járunk, néha egymásra mosolygunk de nem beszélget velem, meg nem jön csak úgy oda hozzám. De a többiekkel meg foglalkozik, hülyéskedik velük meg ilyenek de velem meg nem. Meg még az is bezavar hogy ő nagyon jó néz ki (focizik) (nincs barátnője) és sok mindenkinek tetszik, meg sokan "rámásznak" de én meg nem. Mert én nem olyan könnyűvérű ...... vagyok hanem inkább szerényebb csendesebb, de lehet velem beszélgetni meg nyitott vagyok (meg azt mondják hogy nem vagyok csúnya, hanem inkább jól nézek ki) és nem tudom hogy mit csináljak hogy foglalkozzon vele.

2014. ápr. 14. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Vagy legyél könnyűvérű és mássz rá, vagy ne mássz rá de maradj büszke és ne siránkozz.
2014. ápr. 14. 20:57
 2/3 PearlDiver ***** válasza:

Lehet, hogy nem ő való hozzád és lehet, hogy észre kéne venned azt a szerény, csendes srácot, akivel lehet beszélgetni meg nyitott, nem is csúnya de nem megy oda hozzád, és nem mer beszélgetni veled.

;)

2014. ápr. 16. 15:17
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2014. ápr. 16. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!